„Beissoul & Einius“ šią vasarą pristatys nežemiško gerumo koncertą Palangoje

Elektroninės muzikos ir meno duetas „Beissoul & Einius“ šią vasarą gerbėjams ruošia nežemiško gerumo koncertą Palangoje. Vienintelis elektroninės muzikos vizionierių pasirodymas pajūryje vyks liepos 19 d. Palangos koncertų salėje.

„Beissoul &amp; Einius“ .<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Beissoul &amp; Einius“ .<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2024, 10:58 AM

Tarp dabarties ir ateities, muzikos ir mados, kūrybiškumo ir inovacijų – kiekvienas elektroninės muzikos ir meno dueto „Beissoul & Einius“ pasirodymas tai unikali patirtis, nauji potyriai, nunešantys į nesvarumo būseną, svajingą ir mistinį pasaulį.

Pernai surengęs grandiozinį šou pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje, išleidęs net keturis naujus vaizdo klipus, duetas ne tik kad nemažina apsukų, bet ir jungia dar aukštesnę pavarą. Jau šiemet „Beissoul & Einius“ pristatė du naujus darbus: KODĖL ir „Magic“, paskelbė dalyvausiantys didžiausiame Lietuvoje muzikos festivalyje „Granatos Live“ bei ruošiasi savo soliniam koncertui Palangoje.

„Džiaugiamės galėdami grįžti į Palangą ir lauksime ten visų savo gerbėjų. Šiuo metu eksperimentuojame ir ruošiamės naujam kūrybos etapui. Neabejotinai, dalį savo naujos kūrybos skleisime vasaros koncertuose. Pasisemkime energijos, pajuskime vandens stichijos ir muzikos sintezę ir leiskime sau trumpam pabėgti į kitą dimensiją“, – sakė dueto veidas ir siela Artūras Žabas-Beissoul.

Ypatinga charizma, plastika, hipnotizuojanti elektroninė muzika ir nieko realaus neprimenantys kostiumai kiekvieną jų pasirodymą paverčia fenomenaliu. Kūrėjai nesustoja eksperimentuoti garsu, šokiu ir įvaizdžiais, tad išgirdus juos vieną kartą gyvai, norisi dar ir dar.

Žurnalai „Vogue“ ir „L‘Officiel“ duetą „Beissoul & Einius“ pristato kaip stiliaus ikoną. Jam priklauso trys Lietuvos metų elektroninės muzikos atlikėjo apdovanojimai ir nuo karjeros pradžios 2014 metais muzikantams skiriamos kasmetės nominacijos.

„Beissoul & Einius“ muzika skambėjo didžiausiuose Europos festivaliuose, Lietuvoje į jų areninius šou bilietų užtenka tik patiems greičiausiems ir atkakliausiems, o šimtai surengtų koncertų užsienio šalyse tik dar kartą įrodo, jog dueto kūryba yra pasaulinio lygio ir neturi ribų.

„Beissoul & Einius“ – tai daugiau nei muzika, plačiau nei mada, toliau nei realybė. Ir visa tai – užburiančiame koncerte liepos 19 d. Palangos koncertų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.