Reperis Lucid Kidd pristato kūrinį „Sunflower“: „Įdomu išreikšti save ne tik per muziką“

Berlyne gyvenantis ir studijuojantis devyniolikmetis reperis Lucid Kidd su klausytojais dalinasi nauju, vasarišku kūriniu „Sunflower“. Šis kūrinys – pirmasis iš netrukus pasirodysiančio EP albumo, o vietoj vientiso „Sunflower“ muzikinio klipo atlikėjas su klausytojais savo socialiniuose tinkluose dalinasi trumpais dainos vaizdo įrašais.

Reperis Lucid Kidd.<br>Lrytas.lt koliažas.
Reperis Lucid Kidd.<br>Lrytas.lt koliažas.
Reperis Lucid Kidd.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Reperis Lucid Kidd.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Reperis Lucid Kidd.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Reperis Lucid Kidd.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Reperis Lucid Kidd.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Reperis Lucid Kidd.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 24, 2024, 12:16 PM

Lucid Kidd pasakoja, jog dainos pavadinimas „Sunflower“ (liet. saulėgrąža) – tai tarsi metafora žmogui, suteikiančiam daug laimės ir grožio, tačiau kartu atimančiam daug energijos.

„Ši daina yra apie vieną žmogų, kuris per ilgai gyveno ir vis dar gyvena mano galvoje. Nors ši saulėgrąža jau nuvyto, aš ją vis dar laistau, vis dar skiriu savo energiją.“

Praėjusiais metais filmų gamybą Berlyne studijuoti pradėjęs vilnietis pasakoja, kad su kurso draugais dar balandžio mėnesį pradėjo kurti ir socialiniame tinkle „Instagram“ dalintis trumpais šiai dainai skirtais vaizdo klipais, jų planuoja ir daugiau.

„Labai smagu kartu sujungti du savo pomėgius – muziką, kuri mano gyvenime užima itin svarbią vietą, bei filmų kūrybą, ką šiuo metu studijuoju ir šioje srityje matau savo ateitį, – sako Lucid Kidd. – Išties įdomu atrasti dar vieną būdą save išreikšti – ne tik per muziką, bet ir per režisavimą, prodiusavimą, filmavimą, galiausiai – vaizdo montažą.“

2022 metų pabaigoje debiutinį albumą „Falling to Grace“ pristatęs atlikėjas pasakoja, kad po jo išleidimo pasinėrė į kūrybines paieškas, rašė dainas, bandė įvairius muzikos stilius ir žanrus.

„Gimstant naujam EP „Stars will be watching“ jaučiuosi arčiau muzikos, nei kada nors anksčiau – muzika man tampa lyg dar viena kalba, tik ši – atviresne, nuoširdesnė, neslepianti tikrųjų emocijų“, – sakė reperis.

Lucid Kidd, skirdamas didelį dėmesį JAV muzikos rinkai, šiandien gali džiaugtis sunkaus darbo vaisiais. Debiutinis albumas „Falling to Grace“ muzikinėse platformose jau surinko beveik 1.4 mln. perklausų, kiek anksčiau atlikėjo singlas „Smooth Sailing“ buvo pristatytas oficialioje „Grammy Awards“ interneto svetainėje, o singlas „Nothing Back“ užkopė į pirmąją muzikos platformos „Billboard“ grojaraščio „Top Thriller Global“ vietą.

„Smagu prisiminti buvusius projektus ir laimėjimus, tačiau dabar itin nekantrauju su klausytojais pasidalinti naujais kūriniais – šiandien tai „Sunflower“, jau birželį pasidalinsime nauju kūriniu su bičiuliu Orpheta, taip pat vyksta baigiamieji EP albumo darbai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.