Vasaros atostogų šįmet neplanuojanti N. Bunkė gyvena prisiminimais apie Tailandą

Šią vasarą laukiantys koncertai Lietuvos pajūryje atlikėjai Natalijai Bunkei (29 m.) neleis mėgautis egzotiškais malonumais užsienio kraštuose. „Daug šalių norėčiau pamatyti, bet dar turėsiu tam laiko“, - šypsojosi Natalija. Moteriai labiausiai įsiminė prieš kiek daugiau nė metus aplankytas Tailandas. Nors N. Bunkė į šią Azijos šalį vyko būdama penktą mėnesį nėščia, vyras Danielius pasirūpino, kad mylima moteris pajusti daugelį Tailando malonumų.

Natalija Bunkė su vyru Danieliumi dar kartą sugrįžtų į Tailandą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Natalija Bunkė su vyru Danieliumi dar kartą sugrįžtų į Tailandą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-06-28 21:08, atnaujinta 2018-03-18 15:35

Natalija pasakojo, kad gimus sūnui Kristupui, visai šeima dar nė karto nepavyko suplanuoti atostogų užsienyje. Keliauti su dar vienerių metų neturinčiu mažyliu – sudėtinga. Šią vasarą visa šeimyna atostogas derins su darbais. Natalija jau suplanavusi koncertus Palangoje, Klaipėdoje ir Šventojoje.

Kol N. Bunkė koncertuos, sūnų prižiūrės auklė. Žinoma atlikėja sakė, kad važiuodama koncertuoti po Lietuvos miestus, kartu vežasi ir auklę. Kol mamytė scenoje linksmina publiką, Kristupą globoja ji: „Kartą su sūnumi išsiskyriau keturiom dienom. Buvo labai sunku būti toli nuo vaiko, todėl nusprendžiau, kad jo ilgesniam laikui niekam nepaliksiu“.

Nors nuo kelionės į Tailandą praėjo nemažai laiko, Natalija ją prisimena su malonumu. Dviejų savaičių poilsiu tuomet pasirūpino Danielius, kuris jau ne kartą lankėsi šioje Azijos šalyje. N. Bunkė visiškai nesibaimino skristi lėktuvu dešimt valandų, o vyro kruopščiai ir saugiai suplanuota kelionė leido jai atsipalaiduoti.

Tris dienas Natalija ir Danielius praleido Bankoke, o likusias dienas ilsėjosi Puketo kurorte. Nors pora gyveno penkių žvaigždučių viešbučiuose, pajuto ir egzotinio bei kiek neįprasto lietuviams gyvenimo.

„Apsistojome geruose viešbučiuose. Tiesa, vienu nusivylėme, tačiau greitai iškeitėme jį į kitą. Teko apsigyventi nuostabiame viešbutuke, pastatytame ant didžiulio plausto upės pakrantėje. Pamenu, kaip ryte prabudus pamačiau beždžiones besikarstančias medžiais. Išėjau į balkoną, o prieš mano akis upėje maudėsi dramblys“, - įspūdžiais dalinosi Natalija.

N. Bunkė Tailande su vyru nakvojo ir palapinėje: „Žinoma, ji buvo su patogumais, tačiau vis tiek kiek neįprasta. Labai įdomi patirtis miegoti egzotiškame krašte gryname ore“.

Ekstremalių dalykų tąsyk atlikėja neišbandė. Vaikelio laukimas privertė moterį labiau savimi rūpintis ir atidžiai rinktis pramogas bei maistą.

Kaip portalui lrytas.lt sakė Natalija, gatvėje iš žmonių parduodamo maisto ji nedrįso ragauti, nors kvapai ir viliojo: „Danielius neleido“, - nusijuokė N. Bunkė.

Dažniausiai šeimyna pietaudavo paplūdimyje esančiuose jaukiuose baruose. Jūros gėrybių skonio, ragautų Tailande, Natalija ligi šiol negali pamiršti: „Tigrinės krevetės, keptos ant laužo ir pagardintos sviestu bei česnaku – tobulo skonio. Paskanavau ir omaro. Taip ir bėgo mūsų dienos Pukete. Pavalgydavome, tada eidavome į masažus ir vėl valgyti“, - smagiai kalbėjo atlikėja.

Pavažiavę kelis šimtus kilometrų nuo Bankoko Danielius su Natalija apžiūrėjo tigrų šventyklą ir net išdrįso valandą praleisti mažų tigrų pilname narve.

„Kelionė buvo tobula. Vyras mielai mane ten dar kartą nusivežtų, aprodytų beždžionių šventyklą ir kitas išskirtines vietas. Tailande nuostabi gamta, grįšime ten, bet ne šiais metais. Labai norėčiau aplankyti Izraelį ir Australiją. Danielius sakė, kad ten taip pat yra labai gražu“, - sakė N. Bunkė.

Drybsoti prie baseino N. Bunkei patinka ne mažiau nei apžiūrinėti svetimo krašto vietas. Tačiau moteris įsitikinusi, kad sukorus tūkstančius kilometrų iki tolimos šalies, gulėti ir mėgautis tik paplūdimio malonumais – kvaila. „Jeigu reikia tik poilsio prie baseino, puikiai tiks Turkija. Ten pigu ir gerai. Nuvykus į tokį nuostabų kraštą kaip Tailandas, kuriame yra daug gražių vietų, drybsoti vienoje vietoje, būtų nenormalu“, - tvirtino Natalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.