Poilsiautojai verčiau renkasi sausakimšą Palangą nei ramią Nidą

Ilgasis savaitgalis ir karštas oras miestiečius nuviliojo į pajūrį. Noras kuo greičiau išsidrėbti prie jūros sausakimšame Palangos paplūdimyje buvo didesnis, nei galimybė pajusti Kuršių Nerijos ramybę kelias valandas pralaukus automobilių spūstyje prie kelto. Tiesa, įvažiuoti į Palangą irgi nebuvo paprasta. Poilsiautojai kantriai laukė ilgoje automobilių eilėje.

Palanga karštą ir ilgą savaitgalį priviliojo tūkstančius poilsiautojų.<br>T. Bauras
Palanga karštą ir ilgą savaitgalį priviliojo tūkstančius poilsiautojų.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2012, 7:23 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:47 AM

Pajūryje naktį siautusi audra kiek labiau nuramino įsismarkavusius poilsiautojus. Nidoje vėtra laužė medžių šakas, rovė net ir galingas pušis.

Atostogautojai iš ryto Nidoje vangiai mėgavosi saule, nes jos nebuvo. Nidos paplūdimys buvo beveik tuščias. Tik sporto aistruoliai buvo aktyvesni. Prie paplūdimio tinklinio vyko kovos. Tuo tarpu Palangos paplūdimys sausakimšas. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar poilsiautojai guli šalia vienas kito.

Smiltynės perkėlos darbuotojai sakė, kad gudresni miestiečiai atostogauti išvyko jau ketvirtadienio vakarą, šitaip jie išvengė ilgos eilės prie kelto. Išsiruošę atostogauti penktadienį išbandė savo kantrybę.

Tiesa, šeštadienio popietę automobilių eilė prie kelto irgi nebuvo maža. Nors keltai kursavo vienas po kito, pusę valandos vis tiek reikėjo laukti automobilių eilėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.