Išvažiuojančių automobilių iš Palangos daug, tačiau spūsčių nėra

Nors didžiausios automobilių spūstys šiuo metu Kuršių nerijoje, kurioje vairuotojai kantriai laukia kelias ir daugiau valandų, kad galėtų persikelti iš Smiltynės į Klaipėdą, poilsiautojų išvykstančių iš Palangos irgi apsčiai.

Automobilių daug, tačiau stoviniuoti vietoje ir ilgesingai žiūrėti į namų pusę atostogautojams nereikia. Kamščių ties išvažiavimu iš Palangos nėra.<br>T. Bauras
Automobilių daug, tačiau stoviniuoti vietoje ir ilgesingai žiūrėti į namų pusę atostogautojams nereikia. Kamščių ties išvažiavimu iš Palangos nėra.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-08 18:17, atnaujinta 2018-03-18 08:20

Tiesa, poilsiavusiems Palangoje pasisekė kiek labiau. Kelias valandas laukti, kad galėtum išvykti iš pajūrio – neteks. Automobilių daug, tačiau stoviniuoti vietoje ir ilgesingai žiūrėti į namų pusę atostogautojams nereikia. Spūsčių ties išvažiavimu iš Palangos nėra. Vairuotojai važiuoja drausmingai ir dažnai net pasielgia mandagiai - leidžia persirikiuoti, atlikti kitokį manevrą.

"Atrodo, kad visi baisiai norėjo pakliūti į Palangą, o atgal iš pajūrio žmonės traukia atsipalaidavę ir be nervų. Be to, karštis nekankina", - šypsojosi degalinėje pakalbinta kaunietė Laima.

Aprimo ir pati Palanga. Didžiausi triukšmadariai ir viešosios tvarkos pažeidėjai išvyko į savo kaimus ir miestelius, todėl tie, kurie bijojo iškišti nosį iš namų ilgąjį savaitgalį gali džiūgauti – vasaros sostinės gatvės bent paprastomis savaitės dienomis bus ramesnės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.