Nelegalią atrakcionų veiklą Palangoje vykdę verslininkai – išsigando

Palangos Vytauto gatvėje veikę atrakcionai pagaliau uždaryti. Žemės sklypo, kuriame veikė nelegalūs atrakcionai, savininkai palangiškiai Jonas ir Rima Valužiai, ilgai ignoravę teismo sprendimą, pagaliau nutarė jo paisyti. Pirmadienį ant įėjimo į atrakcionų parką kabojo spyna.

Pirmadienį į nelegaliai veikiančius atrakcionus Palangos Vytauto gatvėje poilsiautojai nebuvo įleidžiami.<br>B. Jurevičiūtė
Pirmadienį į nelegaliai veikiančius atrakcionus Palangos Vytauto gatvėje poilsiautojai nebuvo įleidžiami.<br>B. Jurevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 9, 2012, 5:41 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:35 AM

Žemės sklypo šalia Vasaros estrados šeimininkai ir čia savo atrakcionus įsikūrusios įmonės „Korida” savininkas vilnietis Vytautas Murauskas ilgai ignoravo Palangos teismo nutartį, kurioje buvo reikalaujama nedelsiant sustabdyti nelegalią veiklą.

Palangos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai ne kartą bandė nutraukti nelegalią atrakcionų veiklą, tačiau jiems padaryti to nepavyko – tam priešinosi atrakcionų savininkai. Nutraukti komercinę veiklą jie neketino net ir gavę tris baudas.

Kaip portalui lrytas.lt sakė antstolis Gintaras Kairys, jeigu žemės sklypo savininkai nebūtų paisę teismo nutarties ir toliau, nuo pirmadienio jiems būtų reikėję mokėti po 1000 litų baudos per dieną. Matyt, nemenka pinigų suma ir išgąsdino žemės sklypo savininkus.

„Savo akimis mačiau – atrakcionai nebeveikia. Kalbėjau su J. ir R. Valužiais, jie mane patikino, kad gerbia teismo nutartį, todėl toliau nepaisyti aukštesnių instancijų sprendimo nė neketino“, - sakė G. Kairys.

Kol kas Vytauto gatvėje pramoginiai įrenginiai dar stovi vietoje, tačiau juos reikalaujama išvežti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.