Š. Marčiulionio sodyba savaitgalį virto svečių namais

Ilgąjį savaitgalį būriai žmonių plūdo ne tik prie jūros. Savaitgalio namais maždaug šimtui žmonių tapo legendinio krepšininko Šarūno Marčiulionio sodyba Dubingiuose (Molėtų rajonas). Čia su šeimomis rinkosi teniso mėgėjai – vyko tarptautinis senjorų teniso turnyras “Dubingiai Open”.

Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

2012-07-09 12:33, atnaujinta 2018-03-18 07:56

Į Š. Marčiulionio sodybą prie Asvejos ežero jie rinkosi ne tuščiomis – kartu su savimi pasiėmę visą savaitgaliui prie ežero reikalingą amuniciją: rankšluosčius, maudymosi kostiumėlius ar glaudes, futbolo kamuolius.

Kiekvieną svetingai pasitiko Š. Marčiulionio žmona Laura. Kol jos vyras rungėsi turnyre, ji rūpinosi, kad svečiai turėtų kuo atsigaivinti bei būtų pavalgę. Populiariausias patiekalas Dubingiuose karštą savaitgalį buvo šaltibarščiai. Atsigaivinti buvo galima ir šaltu alumi. Prie sodybos įrengtame bare netgi buvo laimės valandos – tam tikromis valandomis alaus buvo galima įsigyti už vieną litą.

Tarp sodybos svečių buvo ir nemažai televizijos ekranuose ar žurnaluose matytų veidų. Pasimėgauti gamta ir tenisu atvyko buvęs Vilniaus meras Vilius Navickas, europarlamentaras Zigmantas Balčytis su žmona Severina, prodiuseris Linas Ryškus, žurnalistas Audrius Siaurusevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.