Trys veiksmingiausi būdai norinčioms susipažinti paplūdimyje

Vasara, saulė, paplūdimys... romantiškas tęsinys tarsi pats savaime peršasi. Saulutėje kaitinasi pusnuogiai žmonės, palikę kompleksus tvankiose miesto gatvėse, rašo askwoman.ru. Pažintis paplūdimyje gali būti ne tik rimtų santykių pradžia, bet ir apversti gyvenimą aukštyn kojomis. Todėl, jei vis dar kyla abejonių, ar verta susipažinti paplūdimyje, atsakymas vienareikšmiškas - verta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2012, 12:50 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:10 PM

Kitas klausimas – kaip pradėti pažintį paplūdimyje? Galima išsitiesus ant smėlio laukti, kol patikęs vyras pats prieis, tačiau geresnė išeitis – imtis pačioms iniciatyvos!

1. „Labas! Susipažinkime, mano vardas...“

Turėkite galvoje, kad toli gražu ne visi vyrai palankiai priima tokią drąsią merginos ar moters iniciatyvą. Todėl ir jų reakcija gali būti skirtinga. Kuris nors iš jų net gali pabėgti išsigandęs. Tačiau tas, kuris neišsigąs, yra atviras ir sąžiningiems santykiams pasirengęs žmogus. 2. „Labas! Gražiai įdegęs tavo kūnas.“ Arba: „Gal galėčiau su tavimi nusifotografuoti?“

Nors toks kreipimasis skamba gana įžūliai, bet ir intriguoja. Aišku, bet kuriam vyrui bus malonus toks dėmesys, tačiau jis gali iš karto pradėti elgtis arogantiškai. Todėl po pirmosios frazės pasistenkite jį nuleisti iš dangaus ant žemės ir parodykite, kad jis ne itin jus sudomino.

3. „Atsiprašau, gal galėtumėte padėti man surasti... (auskarą, lęšį, žiedą ir t. t.)? Aš kažkur smėlyje pamečiau...“

Tai vienas iš veiksmingiausių susipažinimo paplūdimyje būdų. Vyras iš karto pajunta savo reikalingumą ir jėgą, jei trapi ir silpna moteris paprašo jo pagalbos. Ieškoti kartu tariamai pamesto daikto – puiki galimybė susipažinti artimiau. O kai suprantama, kad nieko ir nerasite, galite pasiūlyti pasivaišinti ledais...

Taip pat reikėtų įsidėmėti, kad susipažįstant paplūdimyje labai svarbi „3 sekundžių“ taisyklė. Jei ilgai imsite galvoti apie visokius susipažinimo variantus, jūsų sumanymas žlugs. Todėl reikėtų galvoti ne ilgiau kaip 3 sekundes ir pradėti nuo paprasčiausio „labas“, o toliau improvizuokite, kiek tik leidžia fantazijos!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.