Eliksyras nuo visų ligų Palangoje – tik už 8 litus

Kaip ilgiau gyventi, kaip visą gyvenimą būti sveikam? Šios mintys kamuoja ne vieną žmogų. Pasirodo, tai labai paprasta. Tereikia apsilankyti Palangoje, J. Basanavičiaus gatvėje ir nusipirkti vos aštuonis litus kainuojantį kamštelį, kuris išspręs visas jūsų sveikatos problemas ir garantuos ilgą bei laimingą gyvenimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Jul 23, 2012, 2:14 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:33 PM

Vidury pagrindinės kurorto gatvės akį patraukia moteris, kuri retkarčiais pakelia du vieną ant kito sustatytus butelius ir juos pasuka. Pasirodo, tarp butelių susidarantis sūkurys ir yra visų sveikatos paslapčių įminimas.

Anot pardavėjos, sūkurys pakeičia vandens struktūrą, todėl jis tampa jau nebe paprastu, o energetiniu vandeniu, kuris padeda žmonės atsikratyti įvairių negalavimų.

„Aš ir pati jį geriu, anksčiau atsikeldavau ryte, nieko nesinorėdavo, būdavau pavargusi, apatiška, pradėjau gerti šį vandenį atsirado energija, noras gyventi“, - lrytas.lt žurnalistams pasakojo „stebuklingų“ kamštelių pardavėja.

Iš Vilniaus atvykusios moters teigimu, kamštelius sukonstravo jos vyras perskaitęs Indijos autoriaus knygą apie vandens savybes ir kaip jas galima pakeisti. Ji kamšteliais yra prekiavusi ir sostinėje, Gariūnų bei Kalvarijos turgavietėse, tačiau verslas nebuvo pelningas, todėl nusprendė persikelti į Palangą.

„Daug kas netiki, kad kamštelis gali pakeisti vandens struktūrą, tačiau taip yra“, - tikina moteris. Jos teigimu, šią vasarą ji sulaukė ir savo pirkėjų padėkos. Prieš pusantrų metų kamštelį nusipirkusi šeima priėjo prie jos ir padėkojo už puikų išradimą – jų dukra per kamštelį perleisto vandens dėka atsikratė alergijos, o sūnui baigėsi epilepsijos priepuoliai.

„Taip yra todėl, kad išgėrus šio vandens kiekviena žmogaus ląstelė įgauna energijos, iš organizmo yra pašalinami toksinai ir atliekos“, - aiškino pardavėja.

Moters dalinamuose lapeliuose nurodoma, kad per kamštelius perleistas vanduo atgaivina visas organizmo ląsteles, prisotina jas jaunystės energija, padidina darbingumą, pagerina dėmesį, padeda numesti svorį be jokių dietų, sumažina senėjimo efektą, suteikia odai stangrumą ir skaistumą, padeda atsikratyti žalingų įpročių, prailgina seksualinį ilgaamžiškumą, padidėja vitaminų ir mineralų įsisavinimas ir, suprantama, gydo visas ligas.

„Kad iš vandens gėrimo žmogus gautų naudos vandens energija turi būti aukštesnė, nei žmogaus“, - aiškina pardavėja ir tikina, kad naudojant kamštelius pakeisti vandens struktūrą tereikia 15-20 minučių – tereikia vandenį perleisti per sūkurį 3 kartus ir jo pakitusi struktūra atitiks sveiko žmogaus energetinį lygį.

Jei žmogus turi sveikatos problemų, ši procedūra užtruks ilgiau. Vandenį reikia sukti tris kartus prieš laikrodžio rodyklę ir tris kartus prieš ją.

Moteris prekiauja ne tik kamšteliais, bet ir iš žalvario bei vario vielų susuktais talismanais. Jie kainuoja nuo 2 iki 12 litų, priklausomai nuo dydžio. Pardavėjos teigimu, šie talismanai suteikia žmogui energijos, pagerina viso organizmo būseną.

„Su vyru virgulėmis tikrinome kavą. Nuo jos sklido bloga energija, tačiau padėjome puodelį ant ant šio talismano ir energija pasikeitė“, - pasakojo moteris ir parodė dar vieną „stebuklingą“ daiktą – paprastą medžio lazdelę.

Jis esą taip pat veikia žmones. Nesvarbu iš kokio medžio jis pagamintas, nesvarbu, koks jo svoris. Svarbiausia yra ilgis. Pagaliukas turi būti 11, 33 arba 99 centimetrų ilgio. Tada jis žmogui suteiks kosminės energijos ir šis visada jausis puikiai. Praverčia jis ir buityje.

„Moterys iš parduotuvės nešasi didžiulius krepšius, jei ji krepšio rankenas ims ne tiesiogiai, o jas perners per tokį pagaliuką, nejaus jokio svorio“, - lrytas.lt žurnalistams kalbėjo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.