I. Kazlauskaitės širdį pavergė Turkija

Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė pasakoja, kad ją išvargino nuolatiniai televizijos projektai, koncertai su projektu „Šarka“ ir tėvais. Geriausias būdas nuo viso to pailsėti - drybsojimas prieš saulutę. Todėl dainininkė ilgai negalvojo ir išvyko į visų lietuvių numylėtąją Turkiją. Saulėta šalis pavergė ir I. Kazlauskaitės širdį.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Aug 17, 2012, 12:03 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:06 AM

„Džiaugiuosi, kad nemačiau rūškanų lietuvių veidų“, – šypsosi Ingrida, atostogavusi ramiame Oludenizo kurorte.

Dainininkė yra pabuvojusi Filipinuose, Maljorkoje, Ibizoje ir kituose kurortuose. Tačiau Turkijoje ji iki šiol nebuvo apsilankiusi.

„Tiesiog pagalvojau, ko gi ieško lietuviai Turkijoje? Kas ten tokio yra? Todėl nuėjau į kelionių agentūrą ir pasakiau, jog noriu apsilankyti Turkijoje. Man svarbiausia buvo, kad tai nebūtų triukšminga vieta“, – pasakoja I. Kazlauskaitė.

Atostogaujant buvo galima rinktis ir aktyvias pramogas, I. Kazlauskaitė į jas numojo ranka. Vienintelė išvyka buvo į kalnus. Lietuvė džiaugiasi gražia Turkijos panorama.

„Aktyvumo man ir Lietuvoje užtenka, todėl rinkausi pasyvų poilsį. Ryte papusryčiaudavau, tuomet į rankas pasiimdavau knygą ir eidavau prie jūros. Ten kurį laiką maudydavausi jūroje, degindavausi. Nuo 14 iki 16 valandos saulė Turkijoje pati pavojingiausia, todėl tekdavo grįžti į viešbutį“, – teigia Ingrida.

Dainininkė net atostogaudama daug investavo į savo išvaizdą. I. Kazlauskaitė įsigijo kūno puoselėjimo priemonių su alyvuogių ekstraktu, išbandė turkiškas grožio procedūras, putų masažą, veido kaukes.

I. Kazlauskaitė su šypsena prisimena šiltas jūros bangas, kalnus, baltą smėlį. Dainininkė visiems pataria rinktis tykų kurortą, o ne masiškai lankomas vietas. Taip, anot jos, galima geriau pailsėti. Tačiau priduria, kad už ramybę reikia papildomai susimokėti. Atostogos Oludenizo kurorte yra brangesnės nei Antalijoje ar Marmaryje.

„Manau, kad kiekviena šalis turi kažkokį išskirtinį bruožą. Turkija buvo viena iš pirmųjų mano aplankytų šalių, kurioje vyrauja visai kitoks tikėjimas, visai kitokia kultūra. Visgi man labai patiko turkų draugiškumas, noras bendrauti. Tikrai ne vienas kvietė į pasimatymą, siūlė tekėti ir, galiausiai, vienas prekeivis prašė jam palikti maudymosi kostiumėlį. Aš paklausiau: kodėl? Galvoju, gal ne taip supratau, o jis atkirto, kad man duos naują. Maniškis jam labai patiko“, – juokiasi I. Kazlauskaitė.

Dainininkė tiki, jeigu lietuviai būtų bent dalelę tokie draugiški, tai Baltijos jūra tikrai sušiltų. I. Kazlauskaitė mąsto, kad ribų peržengti nereikia, tačiau pasilabinti ar nusišypsoti nėra taip sunku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.