Po piršlybų Havajuose E. Anusauskaitė su sužadėtiniu atrado meilės miestą Paryžių

Dainininkė Evelina Anusauskaitė (22 m.) Paryžiuje lankėsi tris kartus. Jos mylimasis amerikietis Adamas Youngas (30 m.) pirmą kartą šiame romantiškame mieste apsilankė prieš savaitę. Žinoma, kartu su Evelina. „Kur daugiau galėjome keliauti, jei ne į meilės miestu vadinamą Paryžių“, – šypsojosi atlikėja.

E. Anusauskaitė su sužadėtiniu Adamu atrado meilės miestą Paryžių.<br>Asmeninis archyvas
E. Anusauskaitė su sužadėtiniu Adamu atrado meilės miestą Paryžių.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 17, 2012, 1:39 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:50 AM

Evelina atviravo – būtent su Adamu ji atrado visai kitokį Paryžių nei iki šiol. Prieš tai didelių simpatijų šis miestas atlikėjai nekėlė. „Turbūt su tinkamu žmogumi išvykau, nes pirmą kartą likau sužavėta šio miesto dvasia“, – kalbėjo E. Anusauskaitė.

Įsimylėjėliai vengė banalių turistinių vietų. Pora lankėsi muziejuose ir galerijose. Išvydo ne vieną architektūros šedevrą: „Kelionė buvo pažintinė. Norėjome turiningai praleisti laiką. Džiugu, kad Adamas puikiai naudojasi žemėlapiu, kitaip aš  dešimtis kartų būčiau pasiklydusi.“

Bene labiausiai Evelinai įsiminė Paryžiaus katedra. Galbūt dėl to, kad dainininkė pagal Viktoro Hugo romano „Paryžiaus katedra“ motyvus pastatytame miuzikle atliko Esmeraldos vaidmenį. O jai šis vaidmuo – arčiausiai širdies.

„Katedrą pamatėme ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Užlipome į aukščiausius jos bokštus. Jaučiau, kad Paryžiaus katedra man nėra tik eilinis lankytinas objektas“, – portalui lrytas.lt sakė E. Anusauskaitė.

Prieš vykdama į Paryžių pora pasidomėjo ir rekomenduojamų restoranų sąrašu. Ieškodami jaukios vietelės, kur galėtų pavakarieniauti, Evelina ir Adamas visai netikėtai užsuko į seniausią pasaulyje kavinukę. „Pirmas aukštas atrodė gana įprastai. Pakilus į antrą užgniaužė kvapą. Restoranas buvo įkurtas anksčiau, nei atrasta Amerika“, – prisiminimais dalinosi E. Anusauskaitė.

Be įspūdingų pastatų ir jaukių restoranų, Evelinai svetimame mieste įstrigo ir dar vienas dalykas. Lietuvė Paryžių pavadintų ne tik meilės kampeliu, bet ir masinių išpardavimų miestu: „Keista, tiek daug žmonių, kurie laksto po miestą su didžiuliais pirkinių maišais. Atrodo graudžiai žinant, ką Paryžiuje galima išvysti ir be didžiulių prekybos centrų.“

Naktinio gyvenimo linksmybių sužadėtiniai Paryžiuje neišbandė. Nei Adamas, nei Evelina nėra naktinių klubų gerbėjai. Jiems smagiau laisvalaikį leisti koncertuose arba teatro salėse.

E. Anusauskaitė keliaudama nepamiršta ir savo šeimos narių, todėl būtinai pasirūpina lauktuvėmis. „Aš kolekcionuoju stiklinius sniego kamuoliukus. Iš kiekvienos šalies būtinai parsivežu bent po vieną. Mamai šį kartą parvežiau kosmetikos priemonių, tėčiui – palaidinę. Broliams  – sausainių, nesprogstančių burbulų ir smagią stiklinę su alaus imitacija“, – šypsojosi Evelina.

Adamas, kuris šiuo metu yra Lietuvoje, sužadėtinės gimtinėje vieši jau trečią savaitę. Tačiau Evelina tikino, kad jai labai svarbu, kad  būsimasis vyras susipažintų ne tik su Lietuva, bet ir su kitomis Europos šalimis. Atlikėja sakė, kad ji didžiuojasi būdama europietė. Kad ir kaip merginai patiktų amerikietiškas pramogų pasaulis, europietiška kultūra jai yra kur kas priimtinesnė. Būtent todėl Evelina stengiasi su ja supažindinti ir Adamą. Pora kartu jau spėjo apsilankyti ir jai gražiausiame Europos mieste – Romoje.

Nors Adamas šiuo metu gyvena Los Andžele, netrukus Evelina keliaus į mylimojo šeimos namus Montanoje. Klimatas ten labai panašus į Lietuvos, todėl amerikiečiui nebuvo sunku prisitaikyti prie vėsių orų sužadėtinės gimtinėje. „Montanoje saulė irgi nešviečia ištisus metus“, – patikino E. Anusauskaitė.

O kaip amerikiečiui patiko Lietuva ir gražiausios jos vietovės? Evelina sakė, kad Adamas buvo sužavėtas Kuršių nerija, Vilniaus senamiesčiu, Trakais ir netoli Šiaulių esančiu Kryžių kalnu. „Bet kokiam išsilavinusiam ir protingam žmogui Lietuva palieka gerą įspūdį. Adamas labai nori pamatyti Grūto parką netoli Druskininkų. Vyksime ir ten“, – nusišypsojo E. Anusauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.