Sostinėje moterys klykė išvydusios vyrų striptizo trupės „Chippendales“ pasirodymą (video)

Paskutinio rugsėjo šeštadienio Lietuvos moterys ir merginos laukė su nekantrumu. Į Lietuvą atvyko seksualieji „Chippendales“ vyrukai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-30 14:09, atnaujinta 2018-03-16 11:28

Dar gerokai prieš pasirodymą į sostinėje esantį verslo, sporto ir pramogų centrą „Forum Palace” rinkosi visi tie, kurie nėra abejingi garsiajai vyrų striptizo trupei iš JAV. Vilnietės ir viešnios iš kitų miestų nekantriai laukė, kol scenoje pasirodys treniruotais kūnais dailiosios lyties atstoves kaitinantys šokėjai. Renginyje buvo matyti ir vyriškių, kurie atlydėjo savo merginas į erotinį šou.

Minia moterų kėlė rankas į viršų ir klykė vos tik į sceną žengė striptizo ereliai „Chippendales“. Kai kurioms jų teko proga pabūti ant scenos ir iš arčiau pamatyti šios grupės vyrus. Striptizo šokėjai ant scenos nutūpusias lietuvaites apdovanojo bučiniais ir leido paliesti jų pasididžiavimus, šitaip sukeldamos įsiaudrinusių merginų ovacijas ir šūksnius.

Nuolat keisdami sceninius kostiumus ir muzikinius kūrinius, „Chippendales“ vyrukai lietuves kaitino kelias valandas. Didžiausios jų gerbėjos galėjo įsigyti ir suvenyrų su šokėjų atributika: palaidines, kalendorius ir atvirutes. Po pasirodymo lietuvės, nepagailėjusios 30 litų, galėjo įsiamžinti su pusnuogiais striptizo šokėjais.

„Chippendales“ pasirodymus pradėjo rengti 1979 metais Los Andžele. Per beveik 3 dešimtmečius jie pelnė daugelio pasaulio moterų pripažinimą. „Chippendales“ šokėjams priklauso Gineso rekordas už choreografinius triukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.