Hado požeminėje karalystėje linksminosi zombiai ir raganos

Penktadienį šokių mokykla „Tumbao“ surengė „Salsaween 3“ vakarėlį giliai po žeme, tiksliau, Hado karalystėje. Kultūros bare „Kablys“ vakarėlio svečių laukė Stikso upė, piktasis šuo Cerberis ir, žinoma, pats mirties dievas Hadas.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Oct 27, 2012, 1:02 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:21 PM

Šokių studijos atstovai tikino, kad iš Viduramžių atkeliavę raganų motyvai jau seniai nebebaisūs. Todėl atsigręžta į Antiką, kuomet mitų buvo dar daugiau.

„Žaismingus Helovyno vakarėlius darome jau ne pirmus metus, todėl šiemet pagalvojome, kad galėtų būti kažkas netikėto ir įdomaus. O mitai ir mistika, manau, yra tai, kas labai susiję ir turi istorinės paslapties, todėl jeigu žmonės ateis persirengę užkursime tikrą pragarą“, - šmaikštavo mokyklos direktorė Viktorija Orlovaitė.

Šventės svečiai atėjo deramai pasipuošę. Numirėlių parade buvo galima išvysti ir raganų, ir zombių, užtrauktukais „susiūtais“ veidais ar apsitaškiusiais savo aukų krauju. Visi jie galėjo pasirinkti, pagal kokios muzikos ritmus jie nori linksmintis ar ieškoti grobio, mat susirinkusiems buvo paruoštos trys salės: Cerberio būda, Tartaras ir Eliziejaus laukai. Kiekvienoje salėje skambėjo skirtinga muzika. Visas vakarėlis vyko reggaeton, latino hip-hop, zumba, bachata, kizomba, salsa cubana, salsa L.A. ritmais.

„Mes ne tik šokame, bet ir taip įsijaučiame į renginio tematiką, kad kartais atrodo, jog viskas vyksta iš tikrųjų“, - teigė pagrindinis Hadiško vakarėlio organizatorius „Tumbao“ mokyklos vyresnysis mokytojas Gintaras.

Ir iš tiesų, renginio svečių laukė ne tik šokiai, bet ir įvairūs žaidimai, kostiumų konkursai. Taip pat susirinkusieji vaišinosi patiekalais, atvežtais tiesiai iš požemių, pavyzdžiui, nuodingomis medūzomis.

Į vakarėlį Hado karalystėje atvyko ir šokių grupė iš Latvijos „Agua“ bei profesionalus šokėjas iš Minsko Alex Malagor.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.