Ekstremalai Tauragėje baidarėmis šturmavo Tauragės Jūros užtvanką (video)

Savaitgalį trys lietuviai Tauragėje patyrė puikių emocijų, plaukiodami baidarėmis Jūra ir atlikę šuolius nuo keturių metrų aukščio užtvankos.

Ekstremalai Tauragėje baidarėmis šturmavo Tauragės Jūros užtvanką.<br>ekstremalas.lt
Ekstremalai Tauragėje baidarėmis šturmavo Tauragės Jūros užtvanką.<br>ekstremalas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

ekstremalas.lt

Dec 19, 2012, 5:30 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:00 PM

Saulius Bagdonas, Kęstutis Jankauskas ir žinomas lietuvių B.A.S.E. šuolininkas Saulius Kirstas patyrė nekasdienius įspūdžius.

Trys drąsūs vyrai baidarėmis šturmavo upę Jūrą ir užtvanką Tauragėje. S. Bagdonas plaukė su sportine „Super Sonic“, o jo kolegos - Kęstutis ir Saulius pripučiama dviviete baidare plaukė ir dviese, ir po vieną.

Ekstremalai su baidarėmis atliko šuolius nuo keturių metrų aukščio užtvankos. „Tą dieną keblumų sukėlė ledas virš užtvankos, - Ekstremalas.lt portalui teigė S.Bagdonas. - Teko laužti ledus“.

171,8 km ilgumo Jūra - vakarų Lietuvos upė, dešinysis Nemuno intakas. Tai - dešimtoji pagal ilgį upė Lietuvoje. Jūros upės vagos plotis siekia 15-20 m, gylis - 0,1-3 metrai. „Jausmas - nerealus, - po plaukimo baidarėmis švytėjo Saulius, prisipažinęs, kad netrukus Tauragėje ketina įsteigti ekstremalų klubą. - Turime narą, motociklininką, vandens šakų propaguotoją, kitais metais užsiimsime parašiutizmu ir svajojame pakeliauti po Europos kalnų upes“.

Jūra prasideda Žemaičių aukštumos vakariniame šlaite, 9 km į šiaurės vakarus nuo Rietavo, Jankaičių kaimo teritorijoje. Teka į rytus, pasuka į pietus, pietryčius pro Rietavą, Kvėdarną, Pajūrį, Tauragę. Įteka į Nemuną 81 km nuo jo žiočių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.