R. Židonytę ir D. Baumilą Londone traukė slaptos pasilinksminimo vietos

Pasibaigus televizijos šokių projektui grupės „Kastaneda“ narys Donatas Baumila su širdies drauge Rasa Židonyte išskrido į Londoną. Pora penkias dienas svečioje šalyje apžiūrinėjo miestą, išnarstė slapčiausias naktinio pasilinksminimo vietas ir pasitiko 2013 metus.

Londoną D. Baumila puikiai pažįsta, mat jame lankėsi dešimtą kartą. Jo mylimoji R. Židonytė – antrą, todėl jis mielai savo širdies draugei aprodė žymiausias miesto vietas – Vestminsterio abatiją, Bakingamo rūmus, Londono Tauerį, Didįjį Beną, įvairius centre esančius parkus.<br>Asmeninis archyvas
Londoną D. Baumila puikiai pažįsta, mat jame lankėsi dešimtą kartą. Jo mylimoji R. Židonytė – antrą, todėl jis mielai savo širdies draugei aprodė žymiausias miesto vietas – Vestminsterio abatiją, Bakingamo rūmus, Londono Tauerį, Didįjį Beną, įvairius centre esančius parkus.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-01-09 17:34, atnaujinta 2018-03-13 22:30

Rasa ir Donatas Londone svečiavosi ne vieni. Kartu su jais į Angliją skrido nemažas būrys bičiulių. Dėl nakvynės lietuviai svečioje šalyje nesuko galvos – apsistojo pas seniai pažįstamus tautiečius.

„Pagrindinis tikslas, kodėl skridome į Londoną – koncertas. Naujųjų metų vakarą mes su Luku lietuvių klube surengėme pasirodymą. Tradiciškai koncertavome lietuvių mėgstamame klube „Club MM“. Kartu su Rasa ir bičiuliais ten ir pasitikome Naujuosius metus“, – portalui lrytas.lt sakė atlikėjas.

Nors R. Židonytė ir D. Baumila išmušus dvylikai fejerverkų neleido, tai jiems nesutrukdė pasigrožėti ugnies šou.

„Gaila, kad nebuvo galimybės pasižiūrėti pagrindinių miesto fejerverkų, kurie buvo leidžiami prie Temzės upės. Tačiau užteko matytų vaizdų Londono rytinėje dalyje, kurioje ir buvome apsistoję. Šiame miesto rajone gyvena daugiausia lietuvių, arabų ir indų. Garantuoju, kad fejerverkus leido tik lietuviai, visi kiti nuo jų slėpėsi“, - juokėsi atlikėjas.

Donatas pasakojo, kad nors šventinis vakaras praėjo kukliai - didelės puotos svečioje šalyje lietuviai nekėlė, tai jiems nesutrukdė pasilinksminti, o gera nuotaika ir smagi draugų kompaniją Rasą ir Donatą lydėjo nuolat.

Londoną D. Baumila puikiai pažįsta, mat jame lankėsi dešimtą kartą. Jo mylimoji R. Židonytė – antrą, todėl jis mielai savo širdies draugei aprodė žymiausias miesto vietas – Vestminsterio abatiją, Bakingamo rūmus, Londono Tauerį, Didįjį Beną, įvairius centre esančius parkus.

„Aplankėme turistų pamėgtas vietas. Rasai miestas patiko, o man įspūdžio nepaliko. Žinoma, lankantis pirmus kartus viskas buvo kitaip, o kai ten vieši dešimtą kartą... Daug labiau mane sužavėjo Kamdeno ir Soho rajonai, kinų kvartalas. Būdami juose atradome įdomių ir netradicinių pasilinksminimo vietų. Patekome į uždarus ir slaptus vakarėlius, užsukome į gėjų klubus. Buvo smalsu pažiūrėti, kaip linksminasi kitų kultūrų žmonės“, - kalbėjo Donatas.

Nepaisant to, kad pora džiaugėsi atradę įdomias vietas, gimtosios šalies į Didžiosios Britanijos pagundas lietuviai neiškeistų.

„Anglijoje gyventi nenorėčiau. Mano šeima, mano vaikas Lietuvoje. Mane visada traukia namo. Lietuvoje man gera ir saugu. Jeigu tektų palikti gimtąją žemę, man būtų labai sunku. Tačiau žinau vieną – Londono vengčiau. Man čia per daug purvo, per daug įvairių kultūrų žmonių. Ten gyventi yra ne man“, - patikino D. Baumila.

Tačiau Rasa ir Donatas sutaria dėl vieno – Londonas tobulas miestas apsipirkti. Atlikėjas šypsodamasi sakė, kad visus pinigus išleido apsipirkinėdami ir stengdamiesi kuo labiau atnaujinti savo drabužių spintą. „Į lagaminus vos sutalpinome įsigytas prekes“, - juokėsi D. Baumila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.