„Disney on Ice“ trupė Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs papildomą šou (video)

Jau sausio 29-30 dienomis Vilniaus „Siemens“ arenoje su visai šeimai skirtu spektakliu ant ledo „Šventė!” viešėsianti „Disney on Ice“ trupė surengs papildomą, trečiąjį, pasirodymą. Trečiasis šou bus rodomas sausio 30 d., trečiadienį, 15 valandą.

„Disney On Ice“ šou didžiausioje Vilniaus arenoje bus parodytas tris kartus.
„Disney On Ice“ šou didžiausioje Vilniaus arenoje bus parodytas tris kartus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2013, 12:14 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:13 PM

Šiuo metu prekyboje esantys bilietai į profesionalius „Disney on Ice“ spektaklius „Šventė!” sparčiai tirpsta. Į du trupės pasirodymus jau parduota daugiau nei 10 tūksančių bilietų, nemaža dalis jų buvo nupirkta kaip kalėdinė dovana.

„Pasibaigus žiemos atostogoms ir vaikams grįžus į mokymo įstaigas, spektakliais aktyviai domisi skirtingų mokyklų, darželių auklėtojai. Išgirdome ne vieno jų apgailestavimą, jog šie spalvingi ir vaikų ypač pamilti spektakliai šį kartą rodomi tik vakare ir jiems dėl ne itin patogaus laiko yra sudėtinga juos aplankyti su visa darželinukų ar moksleivių grupe.

Dėl šių priežasčių, pasitarę su „Disney on Ice“ atstovais, nusprendėme surengti papildomą šou ir taip suteikti patogesnę galimybę šį šou išvysti vaikų grupėms. Galbūt dienos laikas bus patogesnis ir daliai mažamečius vaikus auginančių šeimų“, – sakė „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Magiškuose šou ant Vilniaus „Siemens“ arenoje išlieto ledo pasirodys daugiau nei 50 žinomiausių ir išraiškingiausių „Disney“ pasakų herojų. Spalvingais kostiumais ir nepriekaištingu makiažu pasidabinę dailiojo čiuožimo meistrai žada niūrią darbo dieną paversti didžiule ir nepamirštama fiesta, kurioje susitiks visos didžiausios ir gražiausios pasaulio metų šventės.

Valentino dieną švęsti kvies jauniausia „Disney“ princesė Tiana, džiaugsmingo gimtadienio linkės Alisa ir Skrybėlius, į Helovino karaliaus Džeko Skelingtono šiurpų vakarėlį kvies „Disney“ piktadariai, o į tradicinį Havajų festivalį nukels Lilo ir Stičas. Spektaklio žiūrovai nukeliaus ir į tolimąją Kiniją, kur pasitiks kinų Naujuosius metus, ir egzotiškąją Braziliją, kur dalyvaus siautulingame ir spalvingame karnavale. O visos šios kelionės metu juos lydės mylimas peliukas Mikis.

„Disney on Ice“ šou „Šventė!” anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.