„Siemens“ arenoje - nuotaikingas „Disney“ filmukų personažų šėlsmas

Vilniaus „Siemens“ arena, kurioje paprastai rungiasi sportininkai ir koncertuoja muzikos žvaigždės, antradienio vakarą virto čiuožykla - trijų pasirodymų seriją čia pradėjo trupė „Disney On Ice“.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 30, 2013, 10:10 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:38 PM

Daugiau nei prieš tris dešimtmečius įkurta šokių ant ledo trupė, regis, yra pasiryžusi padaryti viską, kad į spektaklius atėję mažieji pasijustų kaip pasakoje.

Nuo suvenyrų ir saldumynų kioskų iki ant ledo šėlstančių populiariausių „Disney“ studijos filmukų personažų - šou telpa viskas, ko gali trokšti mažieji animacijos mėgėjai.

„Disney On Ice” arsenale – kelios dešimtys spektaklių, kurie rodomi Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Azijoje, Europoje ir JAV.

Ne pirmą sykį Lietuvoje viešinti trupė šį kartą atgabeno šou „Šventė!“, kuriame pasirodo net keliolikos populiarių filmų personažai.

Įspūdingas šou suskirstytas į kelias dalis. Žiemos pasakų karalystėje žiūrovus linksmina peliukai Mikis ir Mini. Į Helovino šventę kviečia W. Disney filmų nedorėliai, juos ant ledo keičia Alisa iš Stebuklų šalies. Aidint plojimams, ant ledo pasirodo per 50 personažų iš tokių populiarių filmų, kaip „Miegančioji gražuolė”, „Žaislų istorija II”, „Lilo ir Stičas”, „Mulan”, „101 dalmatinas”.

Kiekvienas ant ledo čiuožiantis personažas įgarsintas lietuviškai, kad kalbas suprastų ir mažiausi spektaklio žiūrovai. Dėl to pasistengė žinomi aktoriai - Leonardas Pobedonoscevas, Jurgis Damaševičius, Evaldas Jaras, Giedrius Arbačiauskas ir kiti.

Šou dalyvauja nemažai sportinę karjerą baigusių čiuožimo meistrų iš įvairių valstybių -estė Marija Sergejeva, britė Amy Leigh Tanner, kanadiečiai Bianca Butler ir Grahamas Hockley. Čiuožėjams diriguoja amerikietė Cindy Stuart, choreografinius numerius kūrusi pasaulio ir olimpiniams čempionams.

Nuotaikingas spektaklis „Siemens“ arenoje bus du kartus rodomas ir trečiadienį - popiet ir vakare. „Papildomas spektaklis popiet surengtas dėl žiūrovų susidomėjimo. Be to, norėjome suteikti galimybę tėvams atsivesti mažylius, kuriems vakaras - galbūt jau per vėlus metas žiūrėti programą“, - sakė „Disney On Ice“ viešnagę Lietuvoje surengusios agentūros „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.