„Pinup Girls“ mėgavosi saulėtomis atostogomis Indijoje

Pabūgusios šaltos lietuviškos žiemos merginų grupės „Pinup Girls“ atlikėjos Ieva Ambrazaitė ir Viktorija Sutkutė saulės spindulių ir poilsio išskubėjo ieškoti egzotiškoje Indijoje. Išvargintos įtempto šventinio laikotarpio, merginos net dvi savaites skyrė išskirtinėms atostogoms.

V. Sutkutės poilsis Indijoje.
V. Sutkutės poilsis Indijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2013, 11:27 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:24 PM

„Kelionei įpusėjus, supratau, kad įsimylėjau Indijos valstiją Goa“, – sakė Ieva. Pasiteiravus, kas labiausiai įsirėžė atmintyje, dainininkei buvo labai sunku išskirti stipriausius įspūdžius, nes šios atostogos merginai buvo tiesiog tobulos.

„Vieną vakarą dalyvavome „headphone“ vakarėlyje. Ten paplūdimiuose garsiai groti muziką leidžiama tik iki 23 valandos, tad rengiami vakarėliai, kuriuose reikia užsidėti ausines. Vakarėlio svečiai linksminasi pagal norimą muziką. Nusiimi ausines – tyla, užsidedi - vėl atsiduri vakarėlyje.

Keli šimtai žmonių linksminasi „tyloje“ - įdomus jausmas“, – dėstė I. Ambrazaitė.

Kaip išskirtinį potyrį „Pinup Girls“ dainininkė pamini dramblių maudymą. Ne paslaptis, kad su Ieva atostogavo ir jos sužadėtinis Rolandas Mackevičius: „Su Rolandu maudėme dramblį. Buvo nerealus jausmas susilieti su gyvūnu, atrodo, kvėpuoji tuo pačiu ritmu.“  

Apie pasakišką Goa gamtos grožį, vietinių papročius, karštą saulę ir gražiausius paplūdimius papasakojo ir kita „Pinup Girls“ atlikėja V. Sutkutė. Mergina prisipažino, kad pirmos dienos svetimame krašte nebuvo tokios lengvos ir paprastos: „Pirmą dieną buvo sunku priprasti prie kvapų įvairovės, atrodo, visi kvapai - vienoje vietoje. Ore tvyro ir smilkalų, ir kvepalų, ir maisto, ir gyvūnų kvapas.“ Besidžiaugianti gražiu įdegiu atlikėja tikina, kad paplūdimių grožis yra kerintis ir pats kraštas labai populiarus tarp turistų, todėl į Goa ji tikisi sugrįžti dar.

Vos tik grįžusias po atostogų atlikėjas vėl įtraukė grupės veikla ir darbai. „Matyt, pailsėjom už visus metus, nes ir esant geriausiems norams šiais metais, panašu, atostogauti daugiau neteks“, - sakė po įspūdingų atostogų sugrįžusios dainininkės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?