Skelbiamas paskutinis papildomas „Cirque du Soleil“ šou Vilniuje

Kanados giganto „Cirque du Soleil“ šou „Alegria“ organizatoriai Lietuvoje skelbia dar vieną papildomą, jau septintąjį, pasirodymą Vilniaus „Siemens“ arenoje. Papildomas pasirodymas bus surengtas balandžio 20 dieną., šeštadienį, 11 val.

"Cirque du Soleil" spektakliai jau sužavėjo daugiau nei 100 milijonų žiūrovų.
"Cirque du Soleil" spektakliai jau sužavėjo daugiau nei 100 milijonų žiūrovų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 12:43 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:12 AM

„Prieš mėnesį skelbdami du papildomus „Alegria“ trupės pasirodymus sekmadienį dieną ir vakare manėme, jog šie šou sugebės patenkinti paklausą ir užtikrinti, jog visi, norintys pamatyti vieną geriausių šou pasaulyje, turės galimybę įsigyti bilietus.

Šiandien matome, jog dviejų papildomų šou nepakanka, todėl labai džiaugiamės, jog su „Alegria“ atstovais pavyko suderėti dėl dar vieno pasirodymo, kuris šį kartą jau tikrai paskutinis papildomas šou trupės repertuare Lietuvoje“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pasak J. Vėželio, bilietai į prieš mėnesį paskelbtus sekmadieninius (balandžio 21 d.) „Alegria“ pasirodymus graibstomi žaibišku greičiu – į juos likę po kelis šimtus bilietų. Į likusius (ketvirtadienio – šeštadienio) šou likę vos keletas ar keliasdešimt bilietų. Papildomas, šeštadienio ryte vyksiantis, šou sukurs papildomus 3 tūkstančius vietų žiūrovams.

„Cirque du Soleil“ šou dalyvaujantys artistai pasižymi tuo, jog labai šiltai bendrauja su publika. Tradiciškai kiekviename šou, tarp jų ir „Alegria“, šis bendravimas ir kontakto tarp žiūrovo ir artisto užmezgimas prasideda dar neužgesus šviesoms. Likus 10–15 minučių iki oficialios šou pradžios dalis artistų išeina į salę ir šį laiką skiria bendravimui su auditorija: padeda surasti vietas, palydi, padeda atsisėsti, linksmina ir pokštauja. Tai tarsi savotiškas tramplinas, padedantis iš realybės persikelti į magišką „Alegria“ pasaulį.

Na, o užgesus paskutinei šviesai ir salę sukausčius aklinai tamsai prasideda daugiau nei dviejų valandų trukmės kelionė po fantazijų karalystę, kurioje žmogaus fizinės galimybės nebeturi ribų.

„Alegria“ jau lankėsi daugelyje pasaulio kampelių, jį matė ir žavėjosi daugiau nei 10 mln. planetos gyventojų, o jau balandžio antroje pusėje juo žavėtis galės ir Lietuvos gyventojai. Scenoje pasirodysiantys 55 artistai, 15 skirtingų planetos valstybių piliečiai, demonstruos ypatingą jėgą ir greitį, eleganciją ir vikrumą, drąsą ir pasitikėjimą.

Bilietus į „Cirque du Soleil“ šou „Alegria“ Vilniaus „Siemens“ arenoje balandžio 18-21 d. platina „Tiketa“.

Kanados cirko „Cirque du Soleil“ istorija prasidėjo 1984 metais nuo 20 gatvės artistų komandos. Šiandiena „Cirque du Soleil“ – tai didžiulė organizacija, kurianti aukščiausio lygio meninius pasirodymus. Kompanijoje dirba 5 tūkst. darbuotojų, tarp kurių daugiau nei 1300 artistų iš daugiau nei 50 skirtingų pasaulio valstybių.

Daugiau nei 20 skirtingų šou vienu metu rodantis „Cirque du Soleil“ jau pradžiugino ir stebuklą padovanojo daugiau nei 100 mln. gyventojų daugiau nei 300 skirtingų miestų šešiuose planetos kontinentuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.