Pasaulį šokiravęs ekstremalas surengė beprotišką pasivaikščiojimą Maskvos stogais

Kijeve gyvenantis laipiotojas ant pastatų stogų kraštų ir įvairiausių objektų be apsaugų ir toliau šokiruoja savo žygiais. 26 metų Pavelas pravarde Mustang Wanted filmuojasi ekstremaliuose vaizdo klipuose, kuriuos vėliau talpina internete.

Daugiau nuotraukų (1)

ekstremalas.lt

Apr 1, 2013, 5:00 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:30 AM

Neseniai filosofijos besimokantis studentas surengė kelionę į Rusijos sostinę Maskvą, kur be jokių apsaugų laipiojo po didžiausius dangoraižius ir pastatus.

Užsienio šalių žiniasklaidą ir daugelį žmonių šokiravęs Pavelas tikina, kad jo draugai nerizikuoja ir saugosi, o savo triukų jis visus griežtai perspėja nekartoti.

„Kartais jaučiuosi tarsi robotas, lyg nieko nejausčiau“, – neslepia Mustang Wanted, kuris gali už pastato krašto šimto metrų aukštyje laikytis tik ant trijų pirštų.

Mustang Wanted – žinomas ekstremalų pasaulyje. Jo nuotraukos ir vaizdo klipai „sprogdina“ internetą, o klipas, kur jis lipo ant pėsčiųjų tilto, šokiravo amerikiečius – televizijos žurnalo „This Right Minutes“ žiūrovus. „Yahoo! News“ apie Pavel rašė: „Savo neįprastais pratimais, jis priverčia mus gėdytis savo treniruočių.“

„Baimė neegzistuoja. Ir aš nebijau. Mirtis – nėra pats baisiausias dalykas. Miršta visi, bet ne visi gyvena taip, kaip nori ir svajoja. O žūti galima visur, bet kokią akimirką. Jei visko bijai, gyvenk sterilioje laboratorijoje“, – teigia Pavel, pravarde Mustang Wanted.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.