Meksikoje viešėję Anusauskai užfiksavo mistika apipintą kadrą

Verslininkė Jurga Anusauskienė (42 m.) ir jos vyras Ričardas (55 m.), kelionėse nesiskiriantys su fotoaparatais, netiki mistiniais reiškiniais. Tačiau nuotraukos, kurioje neva nufotografuotos vėlės, paaiškinimo ji neturi.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Lietuvos rytas")

Apr 4, 2013, 4:28 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:29 PM

Meksikoje lietuvių pora stebėjo Verakruso karnavalą – tai antras pagal dydį karnavalas po rengiamo Brazilijos mieste Rio de Žaneire.

Plačioje gatvėje vyko įvairių šokių mokyklų pasirodymai, o žiūrovai karnavalą stebėjo vienoje gatvės pusėje įrengtose tribūnose. Kitapus tamsoje plytėjo vandenynas.

Tada sutuoktiniai padarė gausybę nuo- traukų. Tik po kurio laiko jas peržiūrėdama su vyru Jurga pastebėjo, kad viena fotografija labai skiriasi nuo kitų. Visose nuotraukose už šokėjų tvyrojo tamsa, o štai majų princesės fone išryškėjo keisti veidai.

„Pati princesė, jos etnoportretas mums buvo įdomu. Istorija, kas vyksta už jos, rutuliojosi vėliau. Vienoje mūsų fotografijų parodoje priėjo senolė ir paklausė, kaip vyrui pavyko įamžinti majų dvaseles”, – stebėjosi verslininkė.

Daug žmonių, save laikančių bioenergetikais, porai taip pat sakė, kad jiems pavyko užfiksuoti dvasias, apsupusias princesę.

„Nenoriu to nei teigti, nei neigti. Tačiau jokiomis technologijomis šios nuotraukos neapdorojome”, – sakė jau trečią fotografijų albumą su vyru išleidusi J.Anusauskienė.

Jurga netiki mistiniais reiškiniais ir save vadina racionalia moterimi. Ji įsitikinusi, kad žmonių galimybės priklauso tik nuo jų pačių.

„Nesmerkiu žmonių, kurie tiki, kad yra vėlės. Niekada nesijuokiu iš jokių tikėjimų. Vis dėlto man neaišku, kas yra toje nuotraukoje.

Ten nei žmonių, nei kokių nors atšvaitų nebuvo ir jų būti negalėjo. Tai puikiai matyti gausybėje kitų nuotraukų, nufotografuotų iš tos pačios vietos”, – smagią istoriją prisiminė Jurga.

Moteris negali paaiškinti to, ko nesupranta. Tačiau ji puikiai žino, kodėl gali prieiti prie tigro ar vilko ir išlikti saugi. Gyvūnai jaučia, kad Jurga neturi baimės jausmo.

Moteris nerizikuoja, tačiau siųsdama pagarbą plėšrūnui ji sugeba prie jo prisiartinti. Iš tokių susitikimų atsiranda daug gražių fotografijų.

Prieš dešimtmetį vyro Ričardo užkrėsta šiuo pomėgiu dabar Jurga keliones renkasi pagal fotografavimo galimybes.

„Fotografija – mūsų gyvenimo būdas. Su vyru vykstame ne į keliones, o į fotomedžiokles. Su 20 kilogramų sveriančia kuprine galiu keliauti ištvermingiau nei kai kurie greičiau pailstantys vyrai. Ne tokia aš ir gležna!” – patikino pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.