„TonyResort“ sezono atidaryme - ir Kinijos neįgaliųjų meno trupės artistai

Anupriškėse esančiame poilsio ir pramogų parke „TonyResort“ pirmąjį gegužės savaitgalį netrūko klegesio, svečių plojimų ir profesionalių artistų pasirodymų. Poilsio ir pramogų oazės šeimininkas, verslininkas Antanas Guoga pakvietė savo bičiulius į „TonyResort“ parko sezono atidarymo šventę.

Poilsio ir pramogų parko "TonyResort" savininkas Antanas Guoga su sužadėtine Aiste Šlapokaite.<br>V. Ščiavinskas
Poilsio ir pramogų parko "TonyResort" savininkas Antanas Guoga su sužadėtine Aiste Šlapokaite.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 9:07 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:21 AM

Prie Anupriškėse esančio „TonyResort“ poilsio ir pramogų parko svečius pasitiko pats jo savininkas A. Guoga su sužadėtinė Aiste Šlapokaite.

Pasisveikinę su rezidencijos šeimininkais susirinkusieji patraukė prie ežero įrengtos baltos palapinės. Ten jie klausėsi gyvos muzikos, skanavo gurmaniškus užkandžius ir vaišinosi putojančiu vynu.

Po A. Guogos tartos sveikinimo kalbos kviestinių šventės svečių laukė unikalus pasirodymas, kurį atliko bene visame pasaulyje gerai žinoma neįgaliųjų meno trupė iš Kinijos „My Dream“. Visai neseniai šie artistai surengė įspūdingus šou Vilniuje ir Klaipėdoje. „UNESCO“ organizacija jiems suteikė „Artistų už taiką“ vardą.

Netrukus po to restorano terasoje susirinkusius linksmino grupė „Happyendless“.

Linksmybės poilsio ir pramogų parke „TonyResort“ prasidėjo jau dieną. Ypač daug džiaugsmo turėjo mažieji. Ten vyko interaktyvi pramoginė-edukacinė programa vaikams su Donatu Bakėjumi bei programa „Gamtos pažinimo kursas“ su užduotimis. Vaikų laukė ir picų kepimo pamokėlės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.