Tarp „blogųjų šokio vaikinų“ - gražuolė su lietuviškomis šaknimis

Pirmadienio vakarą Vilniaus Kongresų rūmuose susirinkę žiūrovai mėgavosi JAV šokio trupės „Bad Boys of Dance“ meistriškumu. Sostinės publikai trupė pristatė šou „Rock the Ballet“, sukurtą pagal populiariausius roko ir popmuzikos kūrinius. Nuo moderniojo baleto iki hiphopo ir gatvės šokių stilių įvaldę „blogieji šokio vaikinai“ prikaustė žiūrovų dėmesį šokdami pagal „Queen“, Davido Bowie, Kanye Westo, George'o Michaelo, Lenny Kravitzo, Justino Timberlake'o, Michaelo Jacksono, „The Black Eyed Peas“, U2, „Coldplay“ ir kitų garsių atlikėjų muziką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2013, 10:30 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:17 PM

Spektaklyje vyravo vyrų šokėjų talentas, tačiau jo siužeto centre - žavi, seksuali ir smalsumo kupina gražuolė, kurią bandė sužavėti būrys „blogųjų vaikinų“ rodydami neįtikėtinus šokio judesius. Įsiplieskė gražuolės ir pagrindinio „blogojo vaikino“ flirtas, muzika ir šokis padėjo įsimylėjėliams kartu eiti per pasaulį, kupiną sumaišties ir nerimo.

Trupė vadovai - garsus JAV šokėjas Rasta Thomasas ir jo sutuoktinė choreografė Adrienne Canterna.

Vienintelio moteriško vaidmens atlikėjai Lauren Blakeney pirmasis apsilankymas Lietuvoje kėlė išskirtinius jausmus - jos giminės medžio šaknys veda į mūsų šalį: iš Lietuvos kilęs jos proprosenelis Dambrauskas ir jo tėvai, turėję didžiulį ūkį pietinėje Lietuvos dalyje. Bet apie 1918-uosius proprosenelis su savo broliu dvyniu išvyko iš Lietuvos į JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.