Juodkrantė „Bitėlando“ svečiams skirs daugiau dėmesio

Šiemet „Bitėlando“ šventė bus rengiama, kol dar neprasidėjęs vasaros sezono įkarštis. Neringos meras teigia, kad tuo metu Juodkrantėje bus mažiau turistų, todėl šventės svečiams bus teikiamas išskirtinis dėmesys. Jubiliejinis dešimtasis „Bitėlandas“ vyks liepos 6 dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2013, 12:28 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:30 AM

„Renginys vyks, kai dar nebus prasidėjęs turistų pikas, todėl atvykusieji į „Bitėlandą“ galės išvengti spūsčių, sulaukti greitesnio aptarnavimo kavinėse ar net surasti pigesnių vietų nakvynei, – sako Neringos meras Darius Jasaitis. – Šioje šventėje esu buvęs kelis kartus kartus ir įspūdžiai būdavo patys geriausi – nuostabūs koncertai ir bendravimas su draugais, todėl Neringoje jos laukia visi.“

Dešimtąjį kartą šeimas ir draugus suburiančiam renginiui šiemet organizuojama ypatinga programa „Ilgai ir laimingai“. Šventėje svečiai galės mėgautis populiariausių lietuvių ir užsienio šalių pasakų interpretacijomis.

„Kartais visi pagalvojame, kaip būtų gera pasijusti lyg pasakoje – tiesiog pabėgti nuo kasdienių rūpesčių, linksmai leisti laiką, gerai pailsėti ir patirti, ką nors netikėto. Būtent tai norime suteikti mūsų vartotojams ir draugams. Šventėje jie galės pasijusti dar nepasiekę „Bitėlando“ – vos persikėlę per marias“ , – sako „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius Chrisas Robbinsas.

Renginio organizatoriai kol kas neatskleidžia renginio detalių ir atlikėjų, bet pataria rezervuoti visą savaitgalį ir būti tikriems, kad bus pasakiška – renginyje pasirodys Lietuvoje ir pasaulyje pripažinti artistai.

Praėjusiais metais „Bitėlandas“ į Juodkrantę pritraukė daugiau nei 12 tūkst. svečių. Šventės teritorija buvo papuošta kaip jaukus miestelis, kurio gatvėse vyko įvairios pramogos. Tradicinis „Bitėlando“ renginys „Bitės“ klientams rengiamas jau nuo 2003 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.