Šokinėjimas per gumytę šeimai dovanojo kelionę į Heidę parką

Tačiau nuovargį atpirko džiaugsmas - nugalėtojai vasarą galės pramogauti viename didžiausių Vokietijoje atrakcionų parkų, kuris užima 210 arų. Jame yra 8 atrakcionų kalneliai, 3 vandens parkai.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Jun 8, 2013, 6:34 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:18 PM

Vilniečių Giraičių trijulė, pasivadinusi „Naujokų“ komanda, laimėjo pagrindinį čempionato prizą - kelionę į Heidė pramogų parką Vokietijoje.

Ši šeima nė nesitikėjo, kad šeštadienio popietę užsukus į prekybos ir laisvalaikio centrą „Panorama“ jie laimės kelionę - pastebėję plakatus, kviečiančius dalyvauti šokinėjimo per gumytę čempionate, Giraičiai nutarė tik smagiai praleisti laiką.

Neįprastame čempionate varžėsi 9 komandos. Išmėginti šoklumą ketino ir dainininkė Diana Dargienė su šešiamete dukra Une ir penkiolikamečiu sūnumi Matu. Atlikėjos šeima pasivadino „Debesėlio“ komanda - kaip pavadinta Dianos ir Unės naujoji dainų plokštelė.

Tačiau tik paskelbus varžybų pradžią, mažoji Unė liejo ašaras - šventės rengėjai per apsirikimą į varžybų protokolą neįtraukė „Debesėlio“ komandos. Todėl D.Dargienės šeima varžytis nebegalėjo.

Bet D.Dargienė greitai nuramino dukrą: „Pažiūrėsime, kaip kiti šokinėja, namuose treniruosimės ir dalyvausime kitąkart“. Juolab ši šeima šventėje dalyvavo ne dėl pagrindinio prizo, nes Heidė parke jie jau buvo lankęsi.

„Heidė parke man patiko važinėti ratukais, suptis karuselėse“, - pralinksmėjusi patikino Unė.

Čempionato nugalėtojai Giraičiai anksčiau dažniausiai atostogaudavo Lietuvoje prie ežerų. „Kadangi Deimantė dar - maža, nekeliaudavome į užsienį. Dabar jau vešimės ją į Heidę parką. Esame labai laimingi, kad laimėjome tokį prizą, nors ir Deimantė į renginio pabaigą labai pavargo.

Ji nebuvo miegojusi pietų miego, todėl paskutiniai varžybų etapai jai buvo labai sunkūs - mačiau, kad jos akys merkėsi, kai stovėjo laikydama gumytę“, - netikėtai suplanuotomis atostogomis po superfinalo džiaugėsi per gumytę šokinėjusi vyriausia amžiumi čempionato dalyvė S.Giraitienė.

43 metų vilnietė tikino, kad jai nebuvo lengva prisiminti šokinėjimo taisykles, tačiau, pasirodo, vaikystės įgūdžiai niekur nedingo. „Kai ir visos mergaitės kieme mėgdavome žaisti ši žaidimą“, - su šypsena pasakojo du vaikus auginanti S.Giraitienė, pranokusi žymiai jaunesnes konkurentes.

Tačiau nuovargį atpirko džiaugsmas - nugalėtojai vasarą galės pramogauti viename didžiausių Vokietijoje atrakcionų parkų, kuris užima 210 arų. Jame yra 8 atrakcionų kalneliai, 3 vandens parkai.

Antrąja vieta džiaugėsi vilnietės studentės, kurios susibūrė į komandą „Šeškinės merginos“: 23 metų Jolanta Kopač, 24 metų Sandra Siniavskaja Okuško ir 23 metų Kotryna Stupnianak. Joms atiteko 3 kilogramai saldainių guminukų ir kvietimai į pramogų parką Vilniuje. Tokie pat prizai atiteko ir trečią vietą užėmusiai šokių studijos „G House“ komandai.

Šokinėjimo per gumytę čempionatas - antrasis. Komandos, sudarytos iš trijų žmonių, turėjo įveikti vis aukščiau keliamą gumytę, atlikdamos varžybų asistentų parodytas figūras.

Varžybos vyko trimis etapais. Po antrojo iškrito komandos, kurios suklydo atlikdamos pirmas užduotis. Į trečią etapą pateko daugiausiai taškų surinkusios komandos, o finalinėje kovoje, kurioje rungiantis gumytės buvo užkeltos į pažastų, susitiko trys pajėgiausios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.