Eisite į moterų paplūdimį? Atidžiai dairykitės po kojomis!

Į Melnragėje esantį moterų paplūdimį traukiančios poilsiautojos turi būti itin atsargios - čia jų tyko pavojai. Prie jūros vedantys mediniai takai sutrešę ir sulūžinėję, kyšo surūdijusios vinys.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Jun 22, 2013, 9:00 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:44 AM

Moterys stebisi, kad jau baigiasi birželis, o būtiniausi remonto darbai prieš vasaros sezoną dar neatlikti. Pasiekti pajūrį beveik tas pats kaip įveikti minų lauką.

Kalbama, kad ne viena čia jau spėjo susižaloti - susimušė pirštus į išsiklaipiusias lentas ar net nugriuvo. Negali ramiai jaustis ir motinos, prie jūros einančios su mažais vaikais.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda teigė, kad jam visos problemos žinomos, o darbai jau suplanuoti. „Pajūrio tvarkymo darbus šįmet užvilkino vėlyvas pavasaris, tačiau artimiausiu metu problemų neliks, viskas bus padaryta. Dabar tvarkome antrosios Melnragės paplūdimius, kur kitą savaitę vyks Pasaulio lietuvių žaidynių paplūdimio tinklinio turnyras, o paskui imsimės moterų paplūdimio prieigų. Be to, atsirado nenumatytų darbų - teko iš pajūrio išvežti dešimtis tonų grambuolių, rūpintis ruonių gaišenų išgabenimu“, - sakė L. Dūda.

Visiškai sudūlėjo medinis takas, vedantis prie šiaurinio molo. Nelaukiant bėdų jis buvo visiškai išardytas.

L. Dūda pataria žmonėms kol kas geriau eiti prie jūros ne aplūžusiais takais, o smėliu.

Šįmet pajūrio infrastruktūros tvarkymui iš miesto biudžeto skirta 100 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.