Trokštantys linksmybių danguje savaitgalį laukiami Klaipėdoje

Penktadienį „Amberton“ viešbučio 21-ajame aukšte duris oficialiai atvėrė ilgai laukta, atsinaujinusi pasilinksminimų erdvė „SKY21 terrace by BarBar'a“.

Penktadienį atidaryta pasilinksminimų erdvė „SKY21 terrace by BarBar'a“.
Penktadienį atidaryta pasilinksminimų erdvė „SKY21 terrace by BarBar'a“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 22, 2013, 12:39 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:44 AM

Gerą orą ir muziką po atviru dangumi vertinantys klaipėdiečiai ir miesto svečiai jau pasižymėjo kalendoriuose datas raudonai. „SKY 21 terrace by BarBar'a“ kviečia į atidarymo savaitgalį.

Penktadienį praūžė vakaro „vinimi“ tapęs - Erikos Jennings ir Viktoro Diawaros gyvo garso koncertas, bei Driule XL ir Martin ZOO pristatomos dvi naujausios kompiliacijos gyvai: „SUNSET ir OPENING Mixtapes”.

Šeštadienį išskirtinių vakarėlių ir teminių vakarų serija OXY pristato „Katapultos 22” naktį. Dviejų dalių klubinis renginys nukels visus į 22 amžių, bus pristatytas „22” aukštas, o scenografija šiam vakarui ruošia Martynas Malakauskas ir jo DIAMOND SOUL FACTORY šokėjų komanda.

Terasos privalumus praėjusį savaitgalį jau įvertino uždaro vakaro dalyviai, tarp kurių puikavosi ir visiems pažįstamos pramogų pasaulio žvaigždės – Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė, Monika Kvietkutė- Šedžiuvienė ir kt.

„SKY21 terrace by BarBar'a“ žavės ne vien linksmybių vakarėliais, čia iki pat rugsėjo pabaigos kasdien vyks įvairaus pobūdžio renginiai. Visa tai papildys iš 21 pastato aukšto matoma kerinti Klaipėdos panorama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.