Festivalis „Radistai Village“: nuo gulinėjimo prie ežero iki visą naktį besitęsusių linksmybių

Nuo šeštadienio iki pirmadienio Dubingiuose vyksta festivalis „Radistai Village‘13“. Jo intensyvi programa prasidėjo nuo pat šventės atidarymo akimirkos. Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius kvietė į įvairias sporto varžybas, pašėlusias pramogas vandenyje ir krante.

Šeštadienį prasidėjo tris dienas truksiantis festivalis „Radistai Village‘13“.<br>Organizatorių nuotrauka
Šeštadienį prasidėjo tris dienas truksiantis festivalis „Radistai Village‘13“.<br>Organizatorių nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2013, 12:28 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:20 AM

Savo kaimelio svečius radistai pasitiko su maršais ir fanfaromis. Paskui sekė aibė įvairių pramogų, sporto rungčių ir nutrūktgalviškų užsiėmimų.

„Rengsime krepšinio, lauko teniso, futbolo varžybas. Be to, turėsime atskirą didžiulę salę, kurioje vyks atviras mėgėjų pokerio turnyras, – teigė R. Mackevičius. – Jeigu jūsų mergina norės pašėlusiai leisti laiką festivalio aktyviose zonose, jūs galėsite stilingai pažaisti tinklinį, pasportuoti su aerobikos ar kalanetikos treneriais – „Radistai Village‘13“ bus ir tai. Taip pat vyks intriguojančios „Red Bull“ laivų riterių kovos. Laimės tas, kuris sausas išlips iš vandens. Kita nauja pramoga – „blow off“ pagalvė, kuri išmeta žmones į orą, kitiems ant jos nušokus. Žodžiu, adrenalino įkrovų nestigs.“

J. Nainys įsitikinęs, kad jų šventinės nuotaikos negalėtų sugadinti net prastas oras. „Kada per Jonines nelijo? Bet lietus niekuomet netrukdo gerai pasilinksminti. O šįkart to visiškai nebijau, nes didžioji dalis mūsų tūso teritorijos – su stogu. Todėl gali pilti kaip iš kibiro – niekas nepajaus“, – tikina J. Nainys.

Į festivalio muzikinę programą įtraukti Kastis Torrau & Donatello, „G&G Sindikatas Live“, Mindaugėlis, Arnas D, Breezo, Markas, Blanka, Rokas Geštautas, Space Connection, Marius Ivanoff, Virus J, Curly Music, Rembo, Happyendless DJ, Mario Basanov & Vidis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.