5 priežastys keliauti kemperiais po Europą

Bijote skristi? Nemėgstate plaukti laivu? Nepatinka žmonių prigrūsti autobusai ir traukiniai? Jeigu sutinkate su visais prieš tai paminėtais teiginiais, tada jums turbūt patiktų keliauti nameliu ant ratų – dar vadinamu kemperiu. Laisvas maršrutas, daugiau aplankytų vietų, jokių bagažo apribojimų ir mažesnė kelionės kaina. Žemiau išvardytos 5 priežastys, kodėl verta rinktis kelionę kemperiu.

Daugiau nuotraukų (1)

flyout.lt

Aug 2, 2013, 10:51 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:47 AM

1. Laisvė, lankstumas ir linksmybės

Kelionė kemperiu – tai laisvė, lankstumas ir linksmybės. Iš tikrųjų keliaudami kemperiais patirsite nevaržomą laisvę – juk galima važiuoti kur tik nori ir nebūtina laikytis tikslaus maršruto. Taip pat nereikia jaudintis dėl vėluojančių lėktuvų ar bagažo dydžio apribojimų. Be to, geriausi ir linksmiausi dalykai atsitinka neplanuoti!

2. Patogumas

Šiais laikais kelionė kemperiu siūlo ne tik laisvę, bet ir patogumą: kemperiuose įrengtos modernios virtuvėlės, dušai, namų pramogų sistemos, oro kondicionieriai ir dar daug daugiau.

3. Atostogos visai šeimai

Kemperiai – tai puiki susisiekimo priemonė, tinkanti šeimyninėms išvykoms. Tokioje kelionėje visi šeimos nariai praleidžia daugiau laiko kartu. Taigi jeigu turite vaikų, pasiimkite juos drauge su savimi ir leiskite jiems pabūti kuo daugiau lauke, arčiau gamtos ir toliau nuo miestietiško gyvenimo stresų.

4. Daug vietos

Keliaujant kemperiais yra vietos ir patogiai išsimiegoti ar pavalgyti, ir pasidėti didesnius daiktus, tokius kaip kalnų dviračiai, sulankstomos kėdės ar iškylos reikmenys.

5. Kai spaudžia biudžetas

Kelionės kemperiu kainą sudaro jo nuoma ir degalai. Keliauti gali visa šeima. Nereikia pirkti lėktuvų, autobusų ar traukinių bilietų kiekvienam šeimos nariui ir leisti pinigų brangiems viešbučiams. Taigi keliavimas kemperiu yra ir kur kas pigesnis.

Kemperio, į kurį gali sutilpti iki 6 žmonių, nuomos kaina dviem savaitėms vasaros sezono metu siekia apie 4,5 tūkst. litų. Prie to dar reikėtų pridėti išlaidas degalams, kurių dydis priklauso nuo to, kaip toli keliausite.

Vienos populiariausių krypčių kelionėms kemperiais išlieka Italija ir Prancūzija. Čia yra ne tik ką aplankyti ir kuo pasigrožėti, bet taip pat ir puikiai įrengtų stovyklaviečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.