R. Šimukauskas su žmona medų kopinėjo Maljorkoje

„Po Ispanijos saule mūsų meilė tapo dar karštesnė“, – sakė birželio pabaigoje aukso žiedus sumainęs kaunietis aktorius Ramūnas Šimukauskas (38 m.) ir jo žmona Kauno kino studijos projektų vadovė Roberta Taraškevičiūtė (29 m.), tapusi Šimukauskiene. Kopinėti medaus jie buvo išvykę į Ispanijai priklausančią Maljorkos salą.

Povestuvinei kelionei pasirinkę Maljorką Roberta ir Ramūnas Šimukauskai gyveno prabangiame viešbutyje ant jūros kranto – norėjosi, kad išvyka būtų romantiška ir nepamirštama.<br>Asmeninis archyvas
Povestuvinei kelionei pasirinkę Maljorką Roberta ir Ramūnas Šimukauskai gyveno prabangiame viešbutyje ant jūros kranto – norėjosi, kad išvyka būtų romantiška ir nepamirštama.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Aug 3, 2013, 3:25 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:29 AM

Prieš metus vienas kitam simpatiją pajutę kauniečiai iki vestuvių kurį laiką gyveno R. Šimukausko namuose Šančiuose, tačiau povestuvinę kelionę vadina saldžia medaus savaite.

Iki šiol Ramūnas ir Roberta drauge į ilgesnę kelionę nebuvo išvykę.

„Turėjome daug darbo, atsakingai planavome vestuves.

Be to, ir mūsų draugystė nėra ilga, todėl nieko keista, kad iki santuokos kartu neatostogavome“, – kalbėjo R.Šimukauskas.

Kur vyks ilsėtis, pora nusprendė dar prieš sumainydama aukso žiedus.

Aktorius ir jo mylimoji nutarė, jog povestuvinė kelionė neįsivaizduojama be balto paplūdimio smėlio, šiltos žydros jūros, egzotiškos gamtos ir gardaus maisto.

Svarstydami, kur vykti, kauniečiai pasinaudojo bičiulių patarimais ir nutarė rinktis Balearų salyne esančią saulėtąją Maljorką.

„Kadangi vykome į povestuvinę kelionę, išsirinkome prabangų viešbutį ant jūros kranto su gražiu paplūdimiu ir nuostabiu vaizdu. Norėjosi, kad ši kelionė būtų romantiška ir nepamirštama.

Jeigu čia vyktume dar kartą, galbūt rinktumės kiek kuklesnį viešbutį ir nuolat keliautume“, – neslėpė pirmąkart Maljorkoje ilsėjęsis R.Šimukauskas.

Pamaloninti žmoną ypatinga prabanga aktoriui buvo svarbu dar ir dėl to, kad ji į pietų kraštus vyko pirmą kartą gyvenime. Iki šiol moteris buvo išmaišiusi Skandinavijos šalis ir Didžiąją Britaniją.

Paplūdimyje mėgautis saulės voniomis, maudynėmis ir kitais vasariškais malonumais – būtent tai, ko labiausiai reikėjo jaunavedžiams.

Tačiau pora nesitenkino vien buvimu viešbučio teritorijoje. Jie tingų poilsį derino su krašto pažinimu – išsinuomoję automobilį išvažinėjo kone visą salą.

„Aplankėme miestelius ir miestus, grožėjomės dailiais pastatais ir siauromis gatvelėmis, tačiau natūrali salos gamta nustelbė bet kokius žmogaus kūrinius.

Mus tiesiog pakerėjo kalnagūbriai, skardžiai, kalnų serpantinai, kuriais važiuoti iš pradžių buvo baugu, taip pat pakerėjo daugybę kilometrų besitęsiančios pakrantės smėlio juostos, uolos ir tarp jų įsispraudusios įlankėlės“, – pasakojo R.Šimukauskienė.

Jaunavedžius Maljorkoje nustebino daugybė vakarais į paplūdimius su metalo ieškikliais išeinančių žmonių – jie iš smėlio traukia poilsiautojų pamestus pinigus, papuošalus, kitus metalinius daiktus.

Pamatę, kiek turistai smėlyje palieka brangenybių, kauniečiai pradėjo labiau saugoti ir branginti pagal užsakymą gamintus brangakmeniais puoštus savo vestuvinius žiedus.

Romantiškai laiką leidžiančią porą žavėjo salos virėjų paruoštas maistas, kuriame gausu šviežių vaisių, daržovių, žolelių, migdolų, alyvuogių.

Jūrų gėrybes itin mėgstanti R.Šimukauskienė negalėjo atsispirti jų įvairovei ir skoniui.

Jaunavedžiai tikino, kad per egzotiškoje saloje praleistą savaitę jie sutvirtino šeimos santykius. Pora dar neplanuoja, kiek vaikų norėtų turėti, tačiau tvirtino, kad anksčiau ar vėliau palikuonių tikrai bus.

R.Šimukauskas ir jo išrinktoji iki vestuvių vienas kitą pažinojo šešerius metus. Jie kartu dirbo Kauno mažajame teatre.

Roberta buvo administratorė, o Ramūnas – aktorius.

Jų jausmai įsižiebė daugiau nei prieš metus, kai artistas išsiskyrė su buvusia sužadėtine žurnaliste Rūta Mykolaityte.

„Tai nebuvo žaibo trenksmas. Mūsų su Roberta meilė užaugo pamažu. Tiesiog atėjo laikas, kai vienas kitą pradėjome matyti kitomis akimis.

Dabar esame šeima. Manau, kad šią moterį man atsiuntė Dievas“, – sakė pernai pavasarį tarnybinį romaną užmezgusi pora.

R.Šimukauskienė vyrą gyrė už humorą jausmą, dėmesingumą, atsakingumą.

Poros vestuvės vyko Kauno rotušėje. Amžinąją meilę jie prisiekė ir Kauno arkikatedroje bazilikoje. Per vestuves vienas kitam jaunavedžiai linkėjo ne turtų, o laimės.

Jų manymu, šeimoje laimė – svarbiausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.