Maldyvai ir Balio sala - mėgstamiausios garsių porų medaus mėnesio vietos

Kur medaus kopinėti vyksta garsios poros? Pastaruoju metu ypač populiari kryptis - Maldyvai. Neseniai iš povestuvinės kelionės Maldyvuose grįžo krepšininkai Martynas Pocius ir Simas Jasaitis. Su savo antrosiomis pusėmis Oksana Pikul-Jasaitiene ir Viktorija Kunauskaite jie mėgavosi rojaus kampelio teikiamais malonumais.

Oksana ir Simas Jasaičiai po vestuvių medų kopinėti pasirinko prabangiame viešbutyje Indijos vandenyne esančiose Maldyvų salose.
Oksana ir Simas Jasaičiai po vestuvių medų kopinėti pasirinko prabangiame viešbutyje Indijos vandenyne esančiose Maldyvų salose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2013, 10:57 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:00 AM

Romantiškam laikui puikiai tinka ir Balio sala. Tuo neseniai įsitikino Agnija Ditkovskytė su vyru Aleksejumi. Savo medaus mėnesį čia praleido ir Goda Alijeva su vyru Rolandu.

Lietuvių kilmės Rusijos aktorė Agnija Ditkovskytė (23 m.) ir rusų aktorius Aleksejus Čiadovas (31 m.), kuriuos sujungė vaidyba kine, Maskvoje susituokė praėjusių metų rugpjūtį, bet į povestuvinę kelionę išvyko tik šių metų vasarį.

Medaus mėnesį gražiausia Rusijos aktorių pora praleido Balio saloje, viloje ant vandenyno kranto. Jie dvidešimčiai dienų išsinuomojo vilą.

A. Čiadovas tikino, jog apie šį kampelį buvo daug girdėjęs iš draugų ir žmonos, kuri Balyje buvo apsilankiusi jau tris kartus. Jo teigimu, Balyje puikiai suderintas europietiškas požiūris į poilsį ir azijietiškas koloritas.

Be to, šioje saloje atsipalaiduoja kūnas, nes pakanka tik šortų, kurie nevaržo. Dar vienas pliusas – šiltas vandenynas. Iš jo išnyri kaip namuose iš šiltos vonios. A. Ditkovskytė džiaugėsi, kad ją Balyje užlieja nelytėtos laukinės gamtos pojūtis.

Pora mėgavosi paplūdimio malonumais, kiekvieną dieną bent po keliolika minučių vaikščiojo po parduotuves ir krautuvėles.

„Jaučiuosi nekaip praleidęs be žmonos vos valandą. Visavertis jaučiuosi tuomet, kai žmona šalia, juolab kad į žmonas paėmiau moterį, su kuria galima vykti bet kur. Net jei tai grynai vyriškos pramogos: žvejyba, bernvakaris. Na, kad ir į striptizo klubą“, – per medaus mėnesį kalbėjo A. Čiadovas.

Balio salą savo medaus mėnesiui rinkosi ir dainininkė Goda Alijeva su vyru Rolandu.

Iš naujo vienas kitą atrado rojaus kampelyje

Liepos 19-ąją Vilniuje Šv.Jonų bažnyčioje susituokę Oksana (29 m.) ir Simas (31 m.) Jasaičiai po vestuvių medų kopinėti pasirinko prabangiame viešbutyje Indijos vandenyne esančiose Maldyvų salose. Vykti į šį rojaus kampelį labai norėjo Oksana, o krepšininkas S. Jasaitis neprieštaravo išrinktosios norui.

„Su Simu dabar jaučiamės tarsi iš naujo įsimylėję – dar stipriau“, – tikino dainininkė O. Pikul-Jasaitienė.

Sutuoktiniai Maldyvuose mėgavosi ne vien prabangaus viešbučio siūlomais malonumais. Jie keliavo, apžiūrinėjo nuostabaus grožio vietas, plaukiojo su delfinais.

Krepšininko S. Jasaičio žmona kalbas, kad santuoka nieko nekeičia, išskyrus moters pavardę, vadina netiesa.

Jos teigimu, pasikeičia ne tik santykiai, statusas, požiūris vieno į kitą, bet ir jausmai. Jos ir Simo santykiai pasidarė dar šiltesni, brandesni.

Oksana ir Simas kartu gyveno ketverius metus ir spėjo pažinti vienas kitą. Oksana patikino, kad jai vis dar keista būti vadinamai Jasaitiene. Tačiau prie šio naujo statuso ją pratina ir vyras – per vestuvių puotą jis ją meiliai vadino žmona.

Romantiškai praleisti laiko vyko su tėvais

Maldyvus povestuvinei kelionei pasirinko ir šių metų birželio 27-ąją susituokę krepšininkas Martynas Pocius (27 m.) ir jo žmona šokėja Viktorija Kunauskaitė-Pocienė (24 m.).

Pora į tolimą kraštą išvyko su savo tėvais, tačiau pasimėgauti romantiškomis akimirkomis dviese galėjo kiek tik norėjo.

Atostogų Maldyvuose nuotraukas Viktorija išplatino socialinio tinklo viešojoje paskyroje. Dailią figūrą turinti moteris nevengė apnuoginto kūno rodyti viešai.

Ji įsiamžino gulėdama hamake, o savo vyrą M.Pocių nufotografavo viešbutyje esančioje sporto salėje. Krepšininkas nė dienos nepraleido be sporto.

Grįžę iš atostogų Maldyvuose Martynas ir Viktorija žadėjo surengti vestuvių šventę tiems bičiuliams, kurių nebuvo, kai pora amžiną meilę prisiekė Varėnos rajone esančioje Liškiavos Švč.Trejybės bažnyčioje.

Maldyvus savo povestuvinei kelionei pasirinko ir laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė. Ji čia ilsėjosi su vyru Simonu ir sūnumi Gabrieliumi.

Maldyvuose savo medaus mėnesį praleido ir dabar jau išsiskyrusi Holivudo pora Tomas Cruise`as ir Katie Holmes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.