Atostogas Barselonoje A. ir E.Orlauskams sugadino oro linijų aplaidumas

Komikas, aktorius Artūras Orlauskas sako nesitikėjęs, kad jo gimtadienio dovana žmonai Editai apkars dėl pasirinktų oro linijų aplaidumo ir nenoro pasirūpinti klientais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:28 PM

„Edita šventė jubiliejų, todėl itin stengiausi, kad padovanota kelionė jai patiktų. Na, bet kai kurios aplinkybės nuo manęs nebepriklausė“, - sakė A.Orlauskas.

Jis moteriai, su kuria šeimą sukūrė prieš septynerius metus, keturiasdešimtmečio proga įteikė lėktuvo bilietus į Ispaniją. A.Orlauskas tikino atlikęs nemenką seklio darbą, kol išsiaiškino, kur norėtų atostogauti mylima žmona.

„Saugojau paslaptį iki paskutinės akimirkos. Tik įteikęs dovaną pasakiau, kad Edita gali išsirinkti atostogoms pageidaujamą viešbutį“, - pasakojo komikas.

Į Barseloną nukakę sutuoktiniai mėgavosi atostogomis dviese – penkiametį sūnų Marką prižiūrėjo jubiliatės sesuo.

Tačiau puikūs kelionės įspūdžiai priblėso, kai Orlauskai kartu su kitais Lietuvos turistais buvo atvežti į oro uostą ir ėmė laukti skrydžio namo. Jau pirmomis laukimo akimirkomis turistai buvo informuoti, kad skrydis vėluos. Jiems įteikti maisto kuponai.

„Na, galvojome, kad teks palaukti kelias valandas, bet iš oro uosto išvykti vėlavome pusę paros“, - sakė A.Orlauskas.

Turistai pasigedo informacijos ir personalo dėmesio. Jo nepadaugėjo ir tuomet, kai lietuviai sulipo į orlaivį. Pasak Artūro, įgula tik trumpai atsiprašė, bet išvargusių, išalkusių ir ištroškusių keliautojų nepavaišino net arbata.

„Norėjau pamaloninti žmoną, bet įteikiau netobulą dovaną...“ - apgailestavo A.Orlauskas, anksčiau Editą per gimtadienius lepindavęs kvepalais, gėlėmis ir papuošalais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.