D.Baumilės atostogos – su mylimuoju ir dukryte Nidoje

Geriausios atostogos – šalies pajūryje. Būtent taip mano Dainės ir Donato Baumilų šeimyna, kuri šiais metais ilsėjosi Kuršių nerijoje. Tradicija tapusios atostogos Nidoje šiais metais, kaip ir ankstesniais, praėjo smagiai, ramiai ir skaniai – Dainė šeimos narius ir bičiulius lepino savo pačios gamintais gardėsiais.

Nors šeima pajūryje atostogavo paskutinę vasaros savaitę, Dainė pasidžiaugė, kad oras pasitaikė puikus, todėl papusryčiavę iškart traukdavo į paplūdimį. Dūkti jūros bangose, įsikibus į tėtį Donatą, itin patinka mažajai Smiltei.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Nors šeima pajūryje atostogavo paskutinę vasaros savaitę, Dainė pasidžiaugė, kad oras pasitaikė puikus, todėl papusryčiavę iškart traukdavo į paplūdimį. Dūkti jūros bangose, įsikibus į tėtį Donatą, itin patinka mažajai Smiltei.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 4, 2013, 8:08 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:38 PM

Nidoje – lyg užsienyje

Donatas ir Dainė kiekvienais metais vasarą apsilanko Nidoje ir įsikuria tuose pačiuose apartamentuose. Teisininke dirbanti D.Baumilė įsitikinusi, kad poilsis Nidoje prilygsta išvykai į kurią nors užsienio šalį. Jaukiame, ramiame, tačiau pramogų ir lankytinų vietų kupiname kurorte atlikėjas Donatas su mylimąja Daine atranda tikrą poilsį ir geriausiai atsipalaiduoja nuo kasdienių rūpesčių sostinėje. Išvykti pasidairyti tolėliau Dainė ir Donatas planuoja rudenį arba pavasarį.

„Nidoje pasijuntu lyg svečioje šalyje. Man tai – kaip užsienis. Būnu užburta ramybės ir gamtos žavesio“, – kalbėjo D.Baumilė.

Nors šeima pajūryje atostogavo paskutinę vasaros savaitę, kai ruduo jau alsavo į nugarą, Dainė pasidžiaugė, kad oras pasitaikė puikus, todėl papusryčiavę iškart traukdavo į paplūdimį. Statyti smėlio pilis krante ir dūkti jūros bangose, įsikibus į tėtį Donatą, itin patinka mažajai Smiltei.

Valgiais lepina šeimą ir draugus

Vykdami atostogų Baumilos pasikviečia ir bičiulių. Savaitgalius leisti ne tik trise – kartais smagiau. Poros draugai žino, kad susitikę su Daine ir Donatu ne tik linksmai praleis vakarus, bet ir liks gardžiai papietavę.

Nuo seno D.Baumilės aistra – gaminimas. Studijų metais bendrakursius pradėjusi džiuginti saldžiais kepiniais, dabar Dainė su malonumu gamina viską – salotas, užkandžius, karštus patiekalus ir sriubas.

„Draugai valgius giria, vadinasi, jie skanūs ne tik man“, – nusijuokė moteris.

Vieno patiekalo, kuriuo labiausiai didžiuotųsi, Dainė neturi. Gamina daug, o kai kurių patiekalų receptus perima iš mamos ir juos patobulina.

„Štai, anksčiau kepdavau vištienos kepsnelius, o dabar labai pamėgau įvairias salotas su vištiena. Nors virtuvėje mėgstu eksperimentuoti, maistui nesu išranki. Užsisakiusi patiekalą restorane ar kavinėje, retai juo nusiviliu“, – portalui lrytas.lt sakė Dainė.

Vakarais neužkandžiauja

Daugelis jau seniai pastebėjo, kad Dainė per pastaruosius metus sulieknėjo. Dailios išvaizdos moteris visada sulaukdavo komplimentų, tačiau dabar jų išgirsta dar daugiau. Kai kurios moterys nelinkusios atvirauti, kad jų tobulų kūno formų paslaptis – griežtas dietos režimas. Tačiau Dainė neketina slėpti, kad atidžiai renkasi, ką ir kada valgyti.

„Džiugu, kad pavyksta išsaugoti naujas kūno linijas. Kilogramai nei tirpsta, nei auga. Darbo dienomis nevalgau po šeštos valandos vakaro. Tik savaitgaliais leidžiu sau atsipalaiduoti ir pasmaguriauti tuo, ko širdis geidžia“, – pasakojo D.Baumilė.

Didelio noro sportuoti Dainė nerodo, o ir laiko intensyviai mankštai sporto klube moteris neturi. Tačiau visai kas kita yra šokiai. Atvėsus orams D.Baumilė ketina pradėti lankyti gatvės šokių pamokas.

„Bičiulė kaip tik renka pradedančiųjų grupę. Jeigu gatvės šokių užsiėmimai man patiks, būtinai juos lankysiu. Žiūrėsiu, kaip seksis“, – nusišypsojo šviesiaplaukė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.