Nuo rudens slogulio kauniečius vaduos „Kauno barų naktys“

Šio šeštadienio vakarą kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami nekiurksoti namuose, bet linksmai praleisti naktį su draugais.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 27, 2013, 6:58 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:29 PM

Laisvės alėjos bendruomenė ir Kauno senamiesčio draugija rugsėjo 28-ąją pirmąkart organizuoja renginį „Kauno barų naktys“. Jo metu daugelį miesto pasilinksminimo vietų nuo vakaro iki paryčių užlies šėlsmas.

„Kviečiame žmones nepasiduoti rudens sloguliui, išlįsti iš namų ir pasilinksminti. Tai bus galima padaryti beveik trisdešimtyje Kauno centre ir Senamiestyje esančių barų. Jie lankytojams parengė įvairias nemokamas programas ir staigmenas.

Vyks stalo futbolo turnyrai, gyvos muzikos koncertai, masiniai šokiai, iliuzionistų šou, alaus gėrimo varžybos. Daugelyje vietų atėjusiųjų lauks nuolaidos gėrimams ar valgiams“, — tvirtino vienas iš renginio organizatorių Linas Ramoška.

Kurie barai žada linksmybių šurmulį, iš anksto galima sužinoti „Facebook“ paskyroje „Kauno barų naktys“ ir išmaniuosiuose telefonuose esančioje programėlėje „Naktinis Kaunas“.

Šeštadienio vakarą traukiant nuo Soboro iki Rotušės aikštės juos pastebėti taip pat nebus sunku. Visi renginyje dalyvausiantys barai bus pažymėti išskirtiniu ženklu — prie jų lauko durų kabos žibalinės lempos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?