Kur nuo žiemos šalčių pabėga pasaulio garsenybės?

Pabodo niūri žiema ir svajojate apie atostogas ten, kur šviečia skaisti saulė? Galbūt apsispręsti, kur vykti, padės šis garsenybių mėgstamiausių atostogų vietų sąrašas. Šiose išskirtinėse vietose jums švies ne tik saulė, bet ir kino bei pramogų pasaulio žvaigždžių spinduliai.

„Round Hill“ viešbutis Montego Bėjuje, Jamaikoje, garsenybėms siūlo atskiras vilas.<br>„Facebook" nuotr.
„Round Hill“ viešbutis Montego Bėjuje, Jamaikoje, garsenybėms siūlo atskiras vilas.<br>„Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ernesta Vinevičiūtė

Jan 17, 2014, 9:04 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:38 AM

„Round Hill“ viešbučiai ir vilos, Montego Bėjus, Jamaika

Žiemos svečiai: dviratininkas Lance'as Armstrongas, muzikantas Paulas McCartney, aktoriai Michelle Williams, Emma Thompson,  Gabrielle Union, Ewanas McGregoras, dizainerė Nicole Miller, dainininkas Shaggy.

Jiems čia patinka, nes tai ideali vieta norintiems atgauti pasitikėjimą savimi ir savo žavesiu. Tik įsivaizduokite atskiras vilas su dideliais baseinais, raudonmedžio lovomis, skliautinėmis lubomis, pintais baldais ir svetainėmis gryname ore su vaizdu į platų vandenyną. Nenuostabu, kad čia ilsėtis svajoja ne tik santechnikai iš Ukmergės, bet ir garsiausios pramogų pasaulio žvaigždės.

P.McCartney kartu su pirmąja žmona Linda čia švęsdavo kiekvienas Kalėdas.

„Rock House“ viešbutis Harboro saloje, Bahamos

Žiemos svečiai: aktoriai Robertas De Niro, Colinas Farrellas, Katherine Heigl, dainininkė Cher, modelis Elle Macpherson, iliuzionistas Davidas Copperfieldas.

Jiems čia patinka, nes priešingai nei kitose Karibų vietose, šioje mažesnėje nei 6 kilometrų ilgio saloje šlepetės yra pagrindinis apavas. Garsenybės džiaugiasi, kad rausvo smėlio paplūdimiuose nesutiksi nė vieno paparacio. Princas ir santechnikas – Bahamų salų gyventojams visai nesvarbu, ar jūs pasaulinė žvaigždė, ar ne.

Kiekvienas kambarys čia – skirtingos tematikos ir stiliaus. R.De Niro renkasi tolimiausią „Asian“ kompleksą. Čia kelis kartus buvo apsistojęs ir C.Farrellas. K.Heigl su vyru labiausiai mėgsta gulinėti šalia baseino.

„Molori Safari“ lodžija, Pietų Afrikos Respublika (PAR)

Žiemos svečiai: modelis Kate Moss, atlikėja ir aktorė Lilly Allen, aktorė Mischa Barton.

Jiems čia patinka, nes vienoje prabangiausių PAR lodžijų galima patirti tai, ką Afrika siūlo geriausio. Penkių žvaigždučių lodžija įsikūrusi „Madikwe“ laukinės gamtos rezervate. Pasaulinės garsenybės čia mielai važiuoja pasižiūrėti į dramblius, buivolus, juodajį ir baltąjį raganosius, gepardus, hienas ir daugybę įvairiausių rūšių paukščių. L.Allen čia pasisekė pamatyti itin retą ir neįprastą gyvūną skujuotį. Tai - į šarvuotį ar skruzdėdą panašus žinduolis, kurio kūną dengia vienas ant kito užeinantys žvynai.

„Halekulani“ viešbutis, Honolulu, Havajai

Žiemos svečiai: aktoriai Cameron Diaz, Halle Berry, Benas Affleckas, Johnas Travolta, aktorius ir politikas Arnoldas Schwarzeneggeris, dainininkė Paula Abdul, muzikantas Randy Jacksonas.

Jiems čia patinka, nes 5 akrų prabangus didžiulis viešbutis „Waikiki“ paplūdimyje pribloškia net visko mačiusius svečius. Didžiulis baseinas išsiskiria savo mozaika, sudėliota iš daugiau nei milijono stiklo gabalėlių, atvežtų iš Pietų Afrikos. Kambariai taip pat pribloškia.

Garsi amerikiečių dizainerė Vera Wang pati sukūrė išskirtinį kompleksą su vaizdu į vandenyną ir unikaliais retais baldais iš Havajų ir Azijos. Banglenčių sportu užsiimanti aktorė C.Diaz čia mėgsta gaudyti bangas.

Nekerio sala, Didžiosios Britanijos Mergelių salos

Žiemos svečiai: aktoriai Melas Gibsonas, Jimmy Fallonas, režisierius Stevenas Spielbergas, laidų vedėja Oprah Winfrey, „Google“ bendraįkūrėjas Larry Page'as.

Jiems čia patinka, nes tai privati milijardieriaus sero Richardo Bransono sala. Vienu metu saloje gali būti apgyvendinti 28 svečiai. Nedidelėje saloje gėlo vandens baseinai, sūkuriniai baseinai, paplūdymiai, teniso kortai ir balinezietiško stiliaus svečių namai. Norintys pailsėti šioje privačioje saloje turi plačiai atverti piniginę. Viena naktis čia kainuoja nuo 51 tūkstančių JAV dolerių (per 128 tūkst. litų).

Nekerio saloje susituokė „Google“ bendraįkūrėjas L.Page'as. Pirmuoju pabroliu buvo pats seras R.Bransonas. Vestuvėse dalyvavo dainininkas Bono, o koncertavo JAV roko grupė „Red Hot Chilli Peppers“.

„Las Ventanas al Paraiso“ viešbutis Kabose, Meksika

Žiemos svečiai: dainininkai Fergie, Jennifer Lopez, aktoriai Bradas Pittas, Leonardo DiCaprio, Kevinas Costneris, Harrisonas Fordas, Jessica Simpson.

Jiems čia patinka, nes rausvi kalnai, dykuma ir vaizdai į Kortezo jūrą negali neužburti. Be to, čia niekada nebūna eilių prie regsitracijos stalo. Visus svečius aptarnauja skirtingi liokajai. Čia tikras rojus literatūros mėgėjams. Viešbutis garsėja tuo, kad jame galima pasiskolinti paskaityti tas knygas, kurios knygynus pasieks tik po kurio laiko.

Šiame kurorte J.Lopez visuomet lepinasi masažais atvirame ore, o aktorė J.Simpson tvirtina, kad „Las Ventanas al Paraiso“ baseinas – viena mėgstmiausių jos vietų.

„The Ritz-Carlton“ viešbutis Ki Biskeine, Florida

Žiemos svečiai: tenisininkai Rogeris Federeris, seserys Serena ir Venus Williams, dainininkai Britney Spears, Justinas Timberlake'as, muzikantas Paulas McCartney, aktoriai Billas Muray'us, Andy Garcia, žurnalo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour.

Jiems čia patinka, nes prabangus paplūdimio viešbutis yra vos 10 minučių kelio nuo Majamio, tačiau atrodo, kad nuo miesto jį skiria tūkstančiai kilometrų. Pabėgti trumpam poilsiui čia mėgsta didelis būrys žvaigždžių. Garsenybės itin vertina ramų poilsį ir tai, kad 11 kilometrų paplūdymyje jų neužklups paparaciai.

Aktoriui A.Garcia priklausančiame kurorto vintažiniame, Havanos stiliaus bare „RUMBAR“ galima paragauti net 52 rūšių romo.

„The Setai“ viešbutis, Pietų paplūdimys, Majamis

Žiemos svečiai: Modelis Gisele Bundchen su vyru Tomu Brady, dainininkai Beyonce su vyru Jay-Z, Bono, aktorius Leonardo DiCaprio.

Jiems čia patinka, nes šiame viešbutyje, įsikūrusiame istoriniame Majamio art deco stiliaus rajone dera ir art deco prabanga ir Azijos zen estetika. Antikvarinės plytos iš Šanchajaus puošia vestibiulį, kuris veda į atvirą kiemą, o jame gausu kolonų, pavėsinių ir tvenkinių. Garsenybės dažniausiai renkasi 40 aukšte esančius keturių miegamųjų apartamentus.

Naktis prabangiuose apartamentuose, su privačiu baseinu ant stogo, „Steinway“ pianinu ir dviem didelėmis sūkurinėmis voniomis, padengtomis koralais, kainuoja 30 tūkstančių JAV dolerių (per 75 tūkst. litų).

Viešbutyje esančią 762 kvadratinių metrų įrašų studiją su vaizdu į vandenyną suprojektavo muzikantas Lenny Kravitzas. Savo dainas čia įrašinėja Beyone, Timbalandas ir Mary J.Blige.

„Eden Rock“ viešbutis, Šv.Barto sala

Žiemos svečiai: aktorius Tomas Hanksas, dainininkas Mickas Jaggeris.

Jiems čia patinka, nes juos traukia itin prabangios „Rockstar“ ir „Nina“ vilos. Pavyzdžiui, pastarojoje įrengta meno galerija, atskiras baseinas, kino teatras. Be to, nemokamai galima važinėtis automobiliu „Mini Cooper“.

Johnas Lennonas savo garsiąją dainą „Imagine“ įrašė ant konsolės, kuri dabar įmontuota privačioje „Rockstar“ vilos įrašų studijoje.

„Parrot Cay“ viešbutis, Terkso ir Kaikoso salos (Bahamų grandinės tąsa)

Žiemos svečiai: aktoriai Ashtonas Kutcheris, Bruce'as Willisas, Benas Affleckas su žmona Jennifer Garner, Demi Moore.

Jiems čia patinka, nes čia nerasite nė vieno automobilio. Svečiai čia važinėja golfo vežimėliais. Erdviuose baltų sienų kambariuose yra tikmedžio baldai, lovos su baldakimais ir terkotos grindys.

Šalia – pusantro kilometro ilgio balto smėlio paplūdimys. Viešbutį pasiekti galima tik laivu, todėl ramybę vertinančios pasaulio žvaigždės gali būti ramios, kad niekas nedrums jų poilsio.

Čia susituokė ir medaus mėnesį praleido Holivudo aktoriai J.Garner ir B.Affleckas. Pasaulio garsenybės čia mėgsta sutikti Naujuosius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.