Ar iš tiesų meilės miestas Paryžius? O gal Roma?

Noriu pasidalinti savo pirma kelione, į kurią išvykau su savo brangiuoju.

Rašinio autorė D.Motuzaitė po kelionės į Romą dar labiau pamilo savo draugą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Rašinio autorė D.Motuzaitė po kelionės į Romą dar labiau pamilo savo draugą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dijana Motuzaitė

Mar 6, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:13 PM

Dabar jau draugaujame daugiau nei ketverius metus, o tuomet ėjo antrieji draugystės metai. Buvo prasidėjusi rutina, buitiniai pykčiai, nuovargis nuo darbo ir galbūt vienas kito.

Sakiau, kad ne tik norėčiau, bet ir reikėtų kažkur išvykti, pakeisti aplinką...Tad mano brangusis pasiūlė “kur nors, kada nors “ išvykti.

Aš nieko nelaukdama kitą dieną darbe pradėjau žiūrinėti keliones, viešbučius. Prisiskaičiau informacijos, prisižiūrėjau begalės nuostabių nuotraukų. Apsistojau ties Paryžiumi. Visad svajojau apie Meilės miestą.

Pamatęs nuotraukas ir kaip dega mano akys, kalbant apie kelionę, sakė, jog tai bus vaistas nuo užklupusios laikinos „ligos“ . Taigi nieko nelaukdama pradėjau sekti lėktuvo bilietus, domėtis viešbučiais. Jau norėjau pirkti bilietą į Paryžių, bet internetinės svetainės puslapyje pamačiau gerą pasiūlymą kelionei į Romą!

Ir taip po keletos minučių naršymo, lėktuvo bilietų ir viešbučio rezervacijos buvo patvirtintos!

Lapkričio 11d. nusileidome Romos oro uoste. Išėję iš oro uosto stipriai apsikabinome ir pajaučiau, kaip abiems stipriai plaka širdys.

Tai buvo pačios gražiausios ir romantiškiausios 4 naktys, kurias praleidome kelionėje. Aplankėme ir pamatėme labai daug. Išragavome daugybę itališkų vynų ,makaronų bei picų. Nors vykome lapkričio mėnesį mus pasitiko 27 laipsniai šilumos!

Lankytinus objektus apėjome beveik visus, nesinaudojome viešuoju transportu visai, bet nesigailime, nes pėstute pamatai daug daugiau visko. Aišku matėme keistuolių, kurie su taksi pristojinėjo prie kelių objektų, nufotografavo juos per langą ir toliau dūmė ( skirtingai kiekvienas susipažįsta su Roma). Taip pat patarimas, niekada neimkite į rankas net apžiūrėti aksesuarų ar kitų siūlomų daiktų iš vietinių prekeivių gatvėse, nes paėmusi jau “dovanotas” gėles, turėjome keliolikos minučių uodegą.

Atsikratėme tik įbrukę keletą euriukų. Begalo sužavėjo mažyčiai restoranėliai, staliukai vienas šalia kito, manau, net tyliausią paslaptį šalia esantys galėtų išgirsti. Taip pat žavėjo solidaus amžiaus vyrukai, dirbantys padavėjais. Aptarnavimas aukščiausio lygio, to labai trūksta Lietuvos restoranuose, kavinėse, baruose. Parvežėme daug šilumos ir šypsenos į Lietuvą, bent jau mes buvome apsvaigę nuo vietinių malonės ir šypsenų!

Reziumė: Kelionėje dar stipriau pamilau savo draugą, manau tai buvo abipusis jausmas.

Nuo tos dienos kiekvienais metais atsidedame pinigėlius kelionei . Tai tapo mūsų tradicija.

Po Romos sekė Londonas, Tenerifė, Paryžius, o dabar po kelių mėnesių laukiame kelionės į Tailandą ir Dubajų, bet Roma visada bus numeris 1!

Taigi išvada, kad kelionės ne tik suartina, bet ir įkaitina meilę iki aukščiausių laipsnių!

Šis pasakojimas – portalo lrytas.lt skelbto konkurso  „Rašyk apie savo kelionę ir laimėk kelionę į Bulgariją dviem!" – dalyvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.