„Sidabrinės gervės“ naktys: kinas po atviru dangumi

Kai lauke toks oras, nėra nieko geriau nei pasimėgauti geru filmu po atviru dangumi. Jubiliejinis, penktąjį kartą organizuojamas vasaros kino festivalis šiemet įvyks kartu su aplinkosaugos projektu „Mes rūšiuojam“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 1, 2014, 9:00 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:46 AM

Penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais skirtingose Lietuvos savivaldybėse vyks „Sidabrinės gervės naktys 2014“ kino seansai po atviru dangumi. Festivalio misija – suteikti galimybę pamatyti naujausius lietuviškus filmus kuo didesniam žmonių ratui. Festivalis tęsis iki rugsėjo pabaigos.

Projekto „Mes rūšiuojam“ organizatoriai savo ruožtu organizuoja buitinės technikos, elektronikos ir senų baterijų surinkimą įvairiose seniūnijose, arčiau žmonių namų, kad rūšiuoti atliekas būtų patogiau, o į gamtą pakliūtų kuo mažiau pavojingų medžiagų iš senų televizorių, šaldytuvų, viryklių ir kitokių atliekų.

Už teisingą atliekų tvarkymą žmonės bus skatinami įvairiais prizais kino seansų metu. O seniūnija, kurioje bus surinkta daugiausia atliekų, bus apdovanota vertingu prizu – vaikų žaidimo aikštele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.