„Benai, plaukiam į Nidą“: Neringos vasaros sezono atidarymas

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2014, 9:06 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:15 AM

Festivalyje apsilankyti verta vien dėl to, kad tai lietuviškiausias muzikos festivalis, organizuojamas jau 20-ąjį kartą! Vienoje scenoje išvysite populiariausias Lietuvos atlikėjus su geriausiomis lietuviškomis dainomis! Įėjimas – nemokamas!

Birželio 6 d.

I dalis

21:00-22:30 Oficialoji dalis, mero pasveikinimas.

Merūno ir Kauno simfoninio orkestro koncertas „Gražiausios operų arijos“.

II dalis 23:00-24:00

„el Fuego“ ir Kauno simfoninis orkestras „Pop klasikos šedevrai“. Svečiai: Eglė Jakštytė, Irena Starošaitė, Inga Valinskienė.

Birželio 7 d.

12:00-14:00 Vaikų koncertas (vaikai parodijuoja populiariausius Lietuvos ir užsienio atlikėjus).

21:00-24:00 Didysis Nidos festivalio koncertas: Oficialioji dalis. Populiariausi Lietuvos atlikėjai su visų laikų populiariausiais šlageriais.

O šeštadienio naktį, kai nuskambės finaliniai festivalio „Benai plaukiam į Nidą“ akordai, publika patrauks į paplūdimyje įsikūrusį barą „Tuborg beach bar Nida“ kuriame pramogos tesis iki pat paryčių. Renginys, kupinas gyvos muzikos garsų, geriausios šokių muzikos, žinomų atlikėjų pasirodymų džiugins iki kol kojos ir rankos leis.

Naktinėje pramogų fiestoje publika džiugins gyvos muzikos projektas „Taste it! Live Band“, merginų numylėtinis atlikėjas Soliaris, televizinio projekto „Lietuvos balsas“ finalistė Jekaterina Pranevič, radijo stoties „Zip Fm“ radio laidos „Gatvės lyga“ rezidentas DJ Mantini, profesionalūs muzikantai pianistas Paul Monroe, būgnininkas Aleksandras Rogoža, bei linksmai nustikeikusi „Tuborg beach bar Nida“ komanda.

„Šis savaitgalis Nidoje vienareikšmiškai bus linksmiausias per visą vasarą. Su nekantrumu laukiu šeštadienio, kada susitiksime didžiojoje festivalio „Benai plaukiam į Nidą“ scenoje ir iki paryčių truksiančiame „Tuborg beach bar Nida“ vakarėlyje. Pasilinksminkime taip, kad apie tai kalbėtume iki kitos vasaros“ – apie renginį kalbėjo Soliaris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų