„Vasaros šėlsmas 2014“: festivalis vaikams

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 1:58 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:54 AM

Didžiausias Lietuvos dvaras vasarą pasitinka smagiai – su Baltijos šalių dainos ir šokio festivaliu – VASAROS ŠĖLSMAS 2014. Birželio 7 dieną nuo 12 valandos vaikų, jų tėvelių, senelių, kitų artimųjų ir draugų lauks įsimintinas laikas su dešimtimis kolektyvų ne tik iš įvairių Lietuvos kampelių, bet ir iš kaimyninės Latvijos.

VASAROS ŠĖLSMAS 2014 festivalyje dalyvaus kolektyvai, kuriuose bendrai sudėjus daugiau kaip 450 atlikėjų, tad savo mėgstamą atlikėją ir grupę atras kiekvienas. Čia skambės TU IR AŠ (Kaunas), BITĖ RITĖ (Kaunas), JUNGA (Klaipėda), INKARĖLIS (Klaipėda), KETURI VĖJAI (Panevėžys), RETRO (Vilnius), PELIUKAS (Skuodas), DU BI DA (Vilnius), EN DEN DU (Šiauliai), PRIEKS (Ryga, Latvija), NATALI (Ryga, Latvija) ir dar daugelio kitų atlikėjų dainos, o akis džiugins ir smagūs šokiai.

Festivalio organizatorius – Šiaulių moksleivių namų vaikų muzikos studija EN DEN DU. Viena iš festivalio organizatorių Laura Dudnikienė džiaugiasi galimybe šį renginį organizuoti būtent Pakruojo dvare: „panašų festivalį rengiame ne pirmą sykį, o kilus minčiai juo pasitikti vasarą nusprendėme ieškoti ypatingos vietos – turinčios daug erdvės šėliojimams, o kartu dar atsirado ir galimybė vaikus įdomiai užimti ir išskirtinėmis dvaro pramogomis“.

Be koncerto, festivalio metu susirinkusieji galės pagyventi ir dvarišką gyvenimą – išbandyti dvaro pramogas, aplankyti įdomiausias vietas: pažiūrėti spektaklį dvaro klojime, sudalyvauti edukacinėje programoje kalvėje – susipažinti su šiuo amatu, jį išbandyti, apsilankyti autentiškame vėjo malūne įrengtoje kino salėje pažiūrėti filmo, o drąsiausieji galės ir pašiurpti vieninteliame Lietuvos Baudžiavos laikų Bausmių muziejuje. Visos šios pramogos bus kartojamos tris kartus per dieną, kad visi norintieji spėtų sudalyvauti.

Tikimasi, kad šis festivalis nebus vienkartinis ir bus tradicija dvare pasitinkant vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?