Manto Petruškevičiaus patarimai, kaip užkariauti paplūdimį

Atėjus vasarai vis daugiau žmonių lepinasi karščio teikiamais malonumais. Kiekviena moteris suka galvą, kaip puikiai atrodyti ne tik vaikščiojant miesto gatvėmis, bet ir paplūdimyje. Garsus stilistas Mantas Petruškevičius pataria, ką reikėtų daryti, kad taptum pati stilingiausia paplūdimio deive.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2014, 5:39 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:15 AM

Anot stilisto, paplūdimio saulė – pats geriausias būdas tapti patrauklesnei. Tobulas įdegis atsiranda ne iš karto, tad Mantas pastebi didžiausią daromą moterų klaidą – įsivaizdavimą, kad soliariumo kabina prilygsta natūraliam įdegiui.

Na, o jei mieliau renkatės deginimąsi ant smėlio, stilistas pataria kritiškiau įvertinti savo kūno linijas, nes nuo to priklauso, kokį maudymosi kostiumėlį teks rinktis.

„Maudymosi kostiumėlis turėtų būti moters dydžio, venkite per mažo dydžio, nes tai atrodo tikrai nemadingai ir toli gražu nepatraukliai“, - pasakojo Mantas.

M.Petruškevičius atkreipia dėmesį į tai, kad paplūdimys yra poilsio vieta, ir kičui čia ne vieta, kurio mieste ir taip iki soties prisižiūrime. Reikėtų vengti daugybės papuošalų, aksesuarų, nes tai dažnai būna ne vietoje ir ne laiku.

„Pagrindinės moterų daromos klaidos paplūdimyje - daugybė makiažo, sugarbanoti plaukai, o tai sukuria „matrioškos“ įvaizdį. Į paplūdimį reikia eiti mėgautis saule, o ne išsipustyti kaip į šventę. Derėtų visko neperspausti ir nesivaikyti didelių madų tendencijų. Svarbu neužsidėti ant savęs visko, ką randi.

Moterys dažnai mėgsta į paplūdimį atsivesti savo šunis kaip aksesuarą, o tai yra labai neskoninga“, - teigė stilistas.

Mantas patikino, kad moters paplūdimio grožio paslaptis – natūralumas ir pasitikėjimas savimi. O prie šio derinio puikiai tiks švelnių, pastelinių spalvų ar marinistinių raštų maudymosi kostiumėliai. Kaip aksesuarą visada galima derinti įvairias vasariškas paplūdimio skaras bei skrybėlaites.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.