Kaune jaunimas kovėsi vandens mūšyje

Prasidėjus moksleivių vasaros atostogoms, kelios dešimtys merginų ir vaikinų pirmadienį atidarė maudymosi sezoną ir surengė vandens mūšį. Jaunuolių neišgąsdino apniukęs dangus. Į Panemunės paplūdimį kauniečiai rinkosi nešini vandens šautuvais, plastikiniais kibirais ir buteliais.

Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

2014-06-10 09:30, atnaujinta 2018-02-13 00:38

Staiga vaikinai ir merginos ėmė laistyti vieni kitus vandeniu ir niurkėsi Nemune. Nors moksleiviai krykštavo, kad vanduo šaltas, mūšis vyko intensyviai. Jo dalyviai negailėjo vienas kito ir netrukus visi buvo šlapi iki paskutinio siūlo galo.

Į vandens mūšį bendraamžius pakvietęs Vytauto Didžiojo universiteto ,,Rasos" gimnazijos būsimasis dvyliktokas Paulius Vičiūnas sakė, kad idėja rengti niekam žalos neatnešantį, o tik nuotaiką pagerinantį mūšį kilo prieš 4 metus. ,,Kad nesušaltume, po vandens mūšio žaisime futbolą, tinklinį. Pradėti vasaros ir maudynių sezoną jau tapo tradicija, prie kurios prisideda vis daugiau moksleivių", — sakė 18 metų Paulius. Kitą vandens mūšį jaunuoliai surengs vasarai baigiantis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.