10 stebuklingų ingredientų tobuloms formoms ir gerai savijautai

Karštą vasarą norėdami numalšinti padidėjusį troškulį, renkamės įvairius kokteilius, sultis ar gazuotus gėrimus, kuriuose gausu kalorijų bei cukraus. Siūlome dešimt stebuklingų ingredientų, kurie ne tik pagardins jūsų gėrimus, bet organizmui suteiks taip trūkstamų vitaminų, o svarbiausia - jūsų kūno linijas pavers tobulomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 12:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:32 PM

1. Nesaldus migdolų pienas

Jei norite numesti svorio, reikėtų taip pamėgtą pieną iškeisti į nesaldų migdolų pieną. Jame nėra sojos, cukraus, laktozės, angliavandenių ir glitimo. Migdolų piene gausu ir vitamino E, todėl reguliariai jį gerdami, prisidėsime prie savo odos grožio saugojimo ir puoselėjimo.

2. Stevija

Pasirinkę Steviją tikrai neapsiriksite. Tai Pietų Amerikos kalnuose natūraliai augantis augalas, kuris šiltesniuose kraštuose yra sėkmingai auginamas kaip puikus cukraus pakaitalas. Jos lapai yra nuo 200 iki 300 kartų saldesni už cukrų, o svarbiausia tai, kad juose beveik nėra kalorijų. Puikiai tinka gėrimams ir netgi kepiniams saldinti.

3. Obuolių sidro actas

Puodelis šalto vandens yra vienas gaiviausių vasaros gėrimų. Tačiau siūlome jį pagardinti ir obuolių sidro actu. Jis naudingas kūno detoksikacijai, padeda stimuliuoti kraujotaką, be to, pasigardindami vandenį obuolių actu, sulauksite puikių svorio rezultatų.

4. Citrina

Jei vasaros neįsivaizduojate be limonado – pamėginkite ryto pradžią pradėti vandeniu pagardintu citrina ir stevijos lapeliu. Citrinų sultyse yra pektino, kuris numalšina alkio jausmą. Vanduo su citrina padeda tirpinti kilogramus

5. Neriebus paprastas kefyras

Nors tai skamba nepatraukliai, tačiau iš tikrųjų tai nuostabus ingredientas norint vasariško kokteilio. Šis gėrimas aprūpina organizmą pakankamu skysčių kiekiu, tačiau kalorijų turi palyginti nedaug. Na, o jei nepatinka paprasto kefyro skonis, jūs jį galite pagardinti mėgstamomis uogomis arba stevijos lapeliais.

6. Baltymų milteliai

Jei norite vasariškų raumenukų - įberkite baltymų miltelių į kokteilį, tačiau įsitikinkite, kad milteliai yra be dirbtinių saldiklių, cukraus ir priedų. Rekomenduotina tokius kokteilius gerti po treniruočių.

7. Laimas

Laimas – citrinos pusbrolis. Jis jau senai pramintas kaip vienas iš geriausių lieknėjimo ingredientų. Jame gausu vitamino C, kuris taip svarbus mūsų organizmui. Laimas taip pat pasitarnauja kūno detoksikacijai.

8. Arbūzas

Arbūze yra mažai kalorijų, todėl tai puikus ingredientas jūsų vasariškiems gėrimams. Šį vaisių galite naudoti kokteiliams, sultims, pagardinti netgi paprastą vandenį. Tai naudinga ne tik jūsų kūno linijoms, bet ir sveikatai. Valgydami arbūzą sumažinsite vėžio, insulto ir širdies ligų rizikas.

9. Kivis

Kivyje taip pat rasite mažai kalorijų ir daug antioksidantų bei vitamino C. Šis vaisius padeda mažinti stresą, kontroliuoja cholesterolio kiekį kraujyje ir netgi yra puiki pagalba raukšlėms.

10. Greipfrutas

Šis vaisius turtingas vitaminais, antioksidantais, suteikia žvalumo bei padeda kovoti su antsvoriu. Kadangi greipfrute yra daug vandenyje tirpių skaidulų, jis padeda išvengti persivalgymo. Įlašinkite keletą greipfruto sulčių į vandenį arba gerkite greipfrutų sultis ir mėgaukitės vasaros teikiamais malonumais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.