Žinomų moterų atostogos: Inga Stumbrienė apsirūpina viskuo

Verslininkė Inga Stumbrienė (30 m.) savo šios vasaros planų neviešina. Pasak jos, apie įvykius geriau pasakoti ne prieš, o po jų. Galima tik nuspėti, kad ir šį kartą garsi moteris pasirinks ne mažiau egzotišką šalį, mat tarp Ingos mėgstamiausių kelionių krypčių dominuoja salos, prabangūs kurortai.

Ingai didelį įspūdį paliko Maldyvai ir Seišeliai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ingai didelį įspūdį paliko Maldyvai ir Seišeliai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Jun 17, 2014, 4:24 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:38 PM

Moteris atskleidė tik tai, kad vasaros metu atostogaus tiek gimtinėje, tiek svetur.

„Labai džiaugiuosi, kad praėjusiais metais surizikavome skristi gana ilgą atstumą - išpildžiau savo seną svajonę nuvykti į Maldyvus. Manau, kad aš jau mačiau gražiausius kampelius. Yra dar daug vietų, kur norėčiau nuvykti: galbūt į Azijos šalis, galbūt darkart į Pietų Amerikos salas. Ir Seišeliai, ir Maldyvai man iš tikrųjų paliko labai didelį įspūdį“, - neslėpė Inga. Jai tose vietose patinka viskas: šilti orai, tobulas kraštovaizdis.

Į keliones prisikrauti daug rūbų Ingai netenka. Galbūt ne todėl, kad nenorėtų - tiesiog pirmenybė teikiama vaikams: „Kadangi dažniausiai keliaujame kartu su vaikais, didžioji dalis daiktų būna skirta vaikams, jų reikmėms. Mūsų daiktai nebe tokie svarbūs“, - šypsojosi ji.

Ingos šeimos atostogų lagaminuose galima rasti visko: drabužių, medikamentų, kosmetikos - vardinti reiktų ilgai. „Susikrauname didelius lagaminus, kad esant vienai ar kitai situacijai būtume viskuo apsirūpinę“, - neslėpė verslininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.