Premjera! Unikalus Adomaičių filmas iš Vietnamo (VI)

Dėmesio! Muzikanto ir keliautojo Lino Adomaičio kelionių dienoraštis apie Vietnamą atverčia naują puslapį! Pagaliau sumontuota vaizdinė medžiaga, ir svetainės lrytas.lt skaitytojai turi galimybę pirmieji pasimėgauti unikaliais, egzotiškais ir nepaprastai šiltais kadrais. Šiame pirmajame filmuke matysite viską, ką Linas ir Irma Adomaičiai patyrė Vietnamo pietuose.

Pirmajame filmuke matysite viską, ką Linas ir Irma Adomaičiai patyrė Vietnamo pietuose.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Pirmajame filmuke matysite viską, ką Linas ir Irma Adomaičiai patyrė Vietnamo pietuose.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-20 11:40, atnaujinta 2018-02-12 16:07

Unikalūs vaizdiniai nukels mus į didingą Hošimino (Ho Chi Minh) motorolerių jūros platybę, pipirų plantacijas, perlų fermą, kokoso kalėjimą, ryžių makaronų fabriką ir Mekongo deltos vandens turgų, tituluojamą kaip didžiausią visoje Azijoje. Taip pat susipažinsime su L.Adomaičio mūzomis, kurias muzikantas gaudo savo nešiojamos įrašų studijos pagalba.

Vaizdo medžiagą kruopščiai atrinko ir profesionaliai sumontavo Adomaičių videoguru Arvydas Strimaitis iš “AWZ studios” komandos. O garso takelis – tai paties Lino kurtos muzikos naujam albumui “Laiko mašina” fragmentai bei muzikiniai segmentai iš senesnių muzikanto kūrybinių etapų.

Taigi atsisėskite patogiai ir pasimėgaukite unikaliais kelionės vaizdais, kupinais nuotykių, potyrių ir išgyvenimų. Kitoje dalyje L.Adomaitis išsamiai ir vaizdingai nukels į savo dienoraščio puslapius, kur toliau visi drauge kilsime Vietnamo šiaurės link...

Filmą apie Vietnamą mobiliuosiuose įrenginiuose galite pamatyti čia.

Daugiau kelionės įspūdžių oficialiame puslapyje:https://www.facebook.com/adomaitis.travel.diary

AZIJOJE SUKURTAS LINO ADOMAIČIO ALBUMAS "LAIKO MAŠINA" BUS GALINGAI PRISTATYTAS DRAUGE SU LIETUVOS VALSTYBINIU SIMFONINIU ORKESTRU JAU ŠIŲ METŲ SPALĮ DIDŽIAUSIUOSE LIETUVOS MIESTUOSE

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.