Žinomų moterų atostogos: Urtė Šilagalytė rinksis Latvijos pajūrį

Vos prieš keletą savaičių iš atostogų grįžusi atlikėja Urtė Šilagalytė (22 m.) artimiausiu metu tolimų žygių neplanuoja. Tiesa, Maljorkoje bakalauro studijų baigimą su draugais šventusi Urtė svajoja aplankyti Niujorką bei Los Andželą.

U. Šilagalytė Maljorkoje šventė bakalauro studijų baigimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
U. Šilagalytė Maljorkoje šventė bakalauro studijų baigimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

2014-06-22 18:17, atnaujinta 2018-02-12 14:42

Mergina atostogauti važiuoja dažnai, o mėgstamiausia atostogų kryptis – Ispanija, ypač Barselona. Urtė mėgsta ir keliones po Italiją, kur ne tik skanus maistas, bet ir smagūs žmonės, aplinka.

„Kita mano atostogų kelionė bus po kelių savaičių – vyksiu į Rygą, į grupės „Kings of Leon“ koncertą. Važiuosiu kartu su draugėmis, tad žadame pabūti Jūrmaloje. Visi ten giria pajūrį, todėl nusprendėme, kad savaitėlę pailsėsime ir pasideginsime“, – pasakojo atlikėja.

Urtė sakė esanti paprasta mergina ir didelės prabangos per atostogas jai nereikia, o su savimi visada vežasi tik būtiniausius daiktus. „Visada pasiimu telefoną, įkroviklį ir šampūną. Man visada svarbiausia, kad būtų dušas“, – juokėsi mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.