Subrendusiame „Visagino country“ - JAV kantri muzikos žvaigždės

Šiemet jau 21-ąjį kartą vyksiantis festivalis „Visagino country“ tęsia savo tradicijas ir tampa vis turtingesnis bei įvairesnis. Šventės svečius jis žada nustebinti ne tik spalvinga koncertine programa, bet ir papildomų renginių įvairove.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-23 14:41, atnaujinta 2018-02-12 14:12

Festivalio programa šiais metais išskirtinė tuo, kad net trys grupės atstovaus kantri muzikos tėvynei JAV. Tai – grupė „Modern Earl“, atlikėjas Liane Edwardsas su grupe ir atlikėjas Ray Scottas, atvyksiantis iš paties Nešvilio, dažnai vadinamo pasaulio kantri muzikos sostine. Tarp kitų festivalio žvaigždžių pasirodys ir grupė „Little-Country-Gentlemen“ iš Vokietijos.

Festivalis tradiciškai prasidės Visagino gatvėmis judančiu motorizuotu kantristų paradu. Koncertinės programos metu abi dienas bus galima pasigrožėti ugnies šou, kurį festivalio žiūrovams dovanos grupė „Pantera“ iš Ukrainos. Antrus metus į „Visagino country“ suvažiuos Lietuvos, Latvijos ir Estijos linijinių šokių mokyklos ir klubai - vyks antrasis linijinių šokių festivalis, pakviesiantis visus prisijungti prie šokančiųjų ir užsikrėsti linijinių šokių „bacila“. Taip pat šiemet jau 15-tą kartą festivalio metu vyks „Kantri vilčių“ projektas, kuriame dalyvaus jaunieji dainininkai ir šokėjai iš įvairių Lietuvos kampelių.

Sekmadienio rytą Šv. Apaštalo Pauliaus bažnyčioje kantri giesmes giedos Kauno technologijos universiteto profesorius dr. Leonardas Rinkevičius ir jo dukra Vilniaus universiteto studentė Aušrinė, jau spėjusi tapti ne vieno tarptautinio dainų konkurso laureate. Giesmės bažnyčioje taps gražiu atsisveikinimo su 21-uoju „Visagino country“ festivaliu akordu.

Susitikime rugpjūčio 15 – 16 dienomis kantri muzikos sostinėje Visagine! Jūsų laukia puikus savaitgalis su senais draugais, gera muzika ir naujais įspūdžiais!

Daugiau informacijos rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.