Žinomų moterų atostogos: Gritė Maruškevičiūtė atsigauna Azijoje

„Mis Lietuva 2010“ Gritė Maruškevičiūtė šią vasarą laiko atostogoms neturės. Savo makiažo studiją įkūrusi gražuolė vasarą praleis darbuodamasi: „Esu nusiteikusi išpuošti labai daug moterų, surengti labai daug makiažo ir grožio pamokų.“

Gritės kelionių po pasaulį sąrašas įspūdingas...<br>Asmeninio arcgyvo nuotr.
Gritės kelionių po pasaulį sąrašas įspūdingas...<br>Asmeninio arcgyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Jun 23, 2014, 11:35 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:27 PM

Atostogomis Gritė žada pasilepinti tik atėjus rudeniui. Mergina norėtų sugrįžti į Aziją, nes ten jai labiausiai patinka. „Esu buvusi ir Indonezijoje, ir Malaizijoje, ir Kinijoje, ir Singapūre. Neapsakomai traukia atgal į Rytus. Kiek atostogavau Europoje, nebuvo taip gerai, kaip ten. Atostogos Azijoje man – sielos atostogos, kitaip įvardyti negalėčiau“, – sakė gražuolė.

Gritei ten labiausiai patinka kitoks žmonių požiūris, atpalaiduojanti aplinka. Per kitas atostogas ji su draugu planuoja aplankyti Vietnamą arba Filipinus.

Vykdama į keliones Gritė daiktais apsikrauti nemėgsta. „Kadangi daug keliauju, įpratau beveik nieko neimti. Anksčiau, per pirmąsias savo keliones, be lagamino daiktų neišsiversdavau – reikėdavo susikrauti bent po keletą drabužių dienai, daugybę porų batų. Kelionių patirtis parodė, kad faktiškai nieko nereikia. Reikia paso, ir viskas. Jeigu važiuoji į šiltą šalį, užtenka įsimesti maudymosi kostiumėlį. O iš ten jau parsiveši tai, ką rasi gražaus ir gero“, – dėstė gražuolė.

Gritė atskleidė, kad norėdama gerai jaustis tiesiog privalo keliauti: „Žmonės iš šalies pasakytų, jog esu visai išpuikusi, bet kad gerai jausčiausi, man reikia susikrauti lagaminą du kartus per metus".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.