Trys būdai tinkamai sulankstyti marškinius kelionei

Kai lietuviška vasara nelepina šiluma, galima išvykti pailsėti ten, kur saulė šviečia beveik visada. Tačiau prieš kelionę iškyla įvairiausių rūpesčių, kurių sudėtingiausias - lagamino suruošimas. Svarbu ne tik sutalpinti visus reikiamus daiktus į lagaminą, bet ir sulankstyti rūbus taip, kad šie būtų tinkami nešioti iškart, kai juos ištraukiate iš bagažo. Portalas „The Bussiness Insider“ siūlo tris praktiškus patarimus, kurie palengvins marškinių pakavimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:46 AM

Metodas nr. 1 r. paveikslėlį)

Nugaros pusėje užlenkite marškinių dalį iki peties. Užlenkite rankovę taip, kad ši eitų palei liemens liniją. Tą patį padarykite su kita marškinių puse ir antra rankove. Tuomet perlenkite marškinius pusiau.

Metodas nr. 2 r. paveikslėlį)

Kaip ir pirmuoju atveju, nugaros pusėje užlenkite marškinių dalį iki peties. Tačiau lankstydami rankovę šįkart nepakeiskite lankstymo krypties. Rankovę lankstykite horizontaliai ir padalinkite ją į tris lygias dalis. Tą patį padarykite su kita marškinių puse ir antra rankove. Tuomet perlenkite marškinius pusiau.

Metodas nr. 3 r. paveikslėlį)

Perlenkite marškinius pusiau per susagstymo liniją. Abi rankoves vienu ypu vertikaliai užlenkite taip, kad šios neišsikištų už marškinių kraštų. Suvyniokite marškinius į ritinį.

Jei spėliojate, kuriuo būdu lankstant marškinius jie mažiausiai susiglamžo, teks jus nuvilti. Nė vienas čia parodytas būdas nėra idealus.

Drabužio glamžumas priklauso nuo šių trijų aspektų:

1. Audinio, iš kurio pasiūti marškiniai.

2. Laiko, kurį drabužis praleidžia lagamine. Kuo ilgiau rūbas bus lagamine, tuo daugiau galimybių jam susiglamžyti.

3. Rūbų kiekio lagamine. Kuo laisviau drabužiai guli, tuo mažiau jie glamžosi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.