Metodas nr. 1 (žr. paveikslėlį)
Nugaros pusėje užlenkite marškinių dalį iki peties. Užlenkite rankovę taip, kad ši eitų palei liemens liniją. Tą patį padarykite su kita marškinių puse ir antra rankove. Tuomet perlenkite marškinius pusiau.
Metodas nr. 2 (žr. paveikslėlį)
Kaip ir pirmuoju atveju, nugaros pusėje užlenkite marškinių dalį iki peties. Tačiau lankstydami rankovę šįkart nepakeiskite lankstymo krypties. Rankovę lankstykite horizontaliai ir padalinkite ją į tris lygias dalis. Tą patį padarykite su kita marškinių puse ir antra rankove. Tuomet perlenkite marškinius pusiau.
Metodas nr. 3 (žr. paveikslėlį)
Perlenkite marškinius pusiau per susagstymo liniją. Abi rankoves vienu ypu vertikaliai užlenkite taip, kad šios neišsikištų už marškinių kraštų. Suvyniokite marškinius į ritinį.
Jei spėliojate, kuriuo būdu lankstant marškinius jie mažiausiai susiglamžo, teks jus nuvilti. Nė vienas čia parodytas būdas nėra idealus.
Drabužio glamžumas priklauso nuo šių trijų aspektų:
1. Audinio, iš kurio pasiūti marškiniai.
2. Laiko, kurį drabužis praleidžia lagamine. Kuo ilgiau rūbas bus lagamine, tuo daugiau galimybių jam susiglamžyti.
3. Rūbų kiekio lagamine. Kuo laisviau drabužiai guli, tuo mažiau jie glamžosi.