Feminisčių maudymosi kostiumėliai – su speneliais

Ieškote maudymosi kostiumėlio, kuris atkreips visų paplūdimyje esančių vyrų dėmesį, o moteris tiesiogine to žodžio prasme – paliks be žado? Tuomet tikrai susižavėsite rinkoje pasirodžiusiu kūno spalvos maudymosi kostiumėliu, ant kurio nupiešta ne kas kita, kaip speneliai.

Maudymosi kostiumėlio kūrėjos, feministės Robyn Graves ir Michelle Lytle tikina, kad neįprastą maudymuką sukūrė norėdamos deseksualizuoti moteriškus spenelius.<br>„Twitter“ nuotr.
Maudymosi kostiumėlio kūrėjos, feministės Robyn Graves ir Michelle Lytle tikina, kad neįprastą maudymuką sukūrė norėdamos deseksualizuoti moteriškus spenelius.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 1:28 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:22 AM

Maudymosi kostiumėlio kūrėjos, feministės Robyn Graves ir Michelle Lytle tikina, kad neįprastą maudymuką sukūrė norėdamos deseksualizuoti moteriškus spenelius.

„Jaudulys pamačius krūtų spenelius kyla tik todėl, kad visuomenėje yra nusistovėjęs požiūris, kad tai yra viena intymiausių kūno dalių ir moteris privalo ją slėpti – lyg ji būtų kažkuo ypatinga. O iš tikrųjų tai tėra paprasčiausias audinys, kuriam paslėpti reikalingas brangus apatinis trikotažas“, – teigia Michelle.

R.Graves ir M.Lytle tikisi, kad jų kūrinys pakeis žmonių požiūrį spenelių apnuoginimą.

„Tik pagalvokite, matydami moterį su maudymosi kostiumėliu, imituojančiu krūtis, gatvėje pamatę iš tikrųjų apsinuoginusią moterį nė kiek nenustebtumėte – tai būtų lyg normalus, kasdienis reiškinys“, – teigia M.Lytle.

Neįprastą maudymuką galima įsigyti net 3 atspalvių: šviesiausią, vidutinio tamsumo ir tamsų, pritaikant atspalvį prie savo kūno odos. Kaina negąsdina – maudymukas atsieis vos 28 JAV dolerius (apie 70 litų), iš kurių 5 doleriai (apie 13 litų) bus skirti krūties vėžio tyrimų fondui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.