Sveikiname konkurso „Mano atostogų romanas“ nugalėtojus!

Atostogos – tai metas, kai širdys plaka sparčiau ir norime daugiau. Liepos pradžioje naujienų portalas lrytas.lt kvietė savo skaitytojus pasidalyti savo atostogų romano istorija ir laimėti „Tez Tour“ prizus.

Jūsų meilės istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos. Nugalėtojui atiteks kelionė į Kiprą 2 asmenims.<br>123rf nuotr.
Jūsų meilės istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos. Nugalėtojui atiteks kelionė į Kiprą 2 asmenims.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 9:56 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:41 AM

Šiandien skelbiame konkurso „Mano atostogų romanas“ nugalėtojus:

I vieta - Rasojus Ginkūnas („vasara.lrytas.lt/vasaros-konkursai/kurortinis-romanas-arba-kodel-sovietmeciu-nereikejo-viesnamiu.htm"="">vasara.lrytas.lt/vasaros-konkursai/kurortinis-romanas-arba-kodel-sovietmeciu-nereikejo-viesnamiu.htm"" target="_blank">Kurortinis romanas, arba kodėl sovietmečiu nereikėjo viešnamių“). Jam atiteko pagrindinis prizas - kelionė į Kiprą 2 asmenims. Laimingieji įsikurs 3-4 žvaigždučių viešbutyje.

II vieta - Reda („konkursas.htm"="">konkursas.htm"" target="_blank">Žingsnis į kairę grąžino šeimai santarvę ir meilę“). Jai atiteko specialus „Tez Tour“ paplūdimio rinkinys: krepšys ir rankšluostis.

III vieta - Monika („Internete gimusi lietuvės ir tunisiečio meilė baigėsi santuoka“). Jai taip pat atiteko specialus „Tez Tour“ paplūdimio rinkinys: krepšys ir rankšluostis.

Su nugalėtojais susisieksime asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.